Депутат від Свободи заявляє про погрози на його адресу і запевняє, що його «замовили»

5 февраля 2014
8098 просмотров Голосов: 0 Автор:
article3586.jpg

Невідомі погрожують розправою народному депутату України від ВО Свобода Олександру Шевченку. Про це йдеться в повідомленні на сайті ВО Свобода в середу, 5 лютого.

Зокрема, парламентарії повідомляють, що він "зробив багато помилок" і говорять, що його "замовили".

Згідно з повідомленням, кілька тижнів тому о 2:00 ночі депутату на телефон надійшло повідомлення наступного змісту: "Ви чините злочин проти держави. Відповідальність неминуча".

У зв'язку з цим свободівець звернувся із заявою в міліцію, щоб правоохоронці розслідували походження погроз на його адресу. Однак, за даними Свободи, в міліції сказали, що їм необхідно провести допит депутата, щоб з'ясувати, де він перебуває і в яких подіях бере участь. «Відповідно, Олександр Шевченко відмовився подавати заяву», - йдеться в повідомленні.

Крім того, протягом кількох днів, поки Шевченко перебував з робочим візитом у Страсбурзі, йому надійшло повідомлення англійською мовою наступного змісту: "Ви зробили багато помилок. Негайно йдіть у посольство США".

За даними прес-служби, минулої ночі нардепу також подзвонили на домашній телефон. Коли слухавку взяла його дружина, їй сказали, що свободівця «замовили». Невідомі також виклали на різні сайти інформацію з домашньою адресою і особистим номером телефону нардепа.

«Дії з оприлюднення моєї адреси або будь-кого з активістів Майдану - це порушення права на приватне життя. Ніхто не має права втручатися в приватне життя", - цитує прес-служба Шевченка.

Міліція поки цю заяву не прокоментувала.

Раніше партія УДАР звернулася до Генерального прокурора України Віктора Пшонки з вимогою розслідувати погрози на адресу народного депутата України Андрія Путилова та загрози життю й здоров'ю йому і його родині.

Похожие статьи:

Новости ПолитикиЧерез портрет Януковича депутат облради сидітиме вдома з електронним браслетом

Новости ПолитикиВернувшийся Кернес жалуется на угрозы и просит защиты у милиции

Новости Политики​Ляшко: брат Тарути Олександр викупив начальника маріупольської міліції за $ 200 000

Новости ПолитикиЦВК визнала Пилипишина депутатом

Новости Общества"Мы полностью готовы": в Пентагоне заявили, что не удивлены заявлением Путина о ядерном оружии

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk