У києві почастішали напади на людей

10 февраля 2014
5140 просмотров Голосов: 0 Автор:
article3696.jpg

равмовані троє людей у центрі Києва за останню добу внаслідок нападів на них невідомих, повідомляє прес-служба головного управління МВС України в Києві у понеділок, 10 січня.

Зокрема, на початку першої години ночі до працівників міліції звернувся 32-річний житель Російської Федерації, який пояснив, що напередодні прилетів із Москви до Києва, зустрівся з товаришем, і вони разом пішли у бар біля станції метро Хрещатик.

Близько 21:00 до них підійшли шестеро невідомих, одягнених у камуфляжну форму, у масках. Виник конфлікт, внаслідок якого заявник та його товариш були побиті. Незнайомці відібрали у потерпілого два ноутбуки, мобільний телефон, гроші на суму 12 тисяч гривень та документи.

Після інциденту постраждалі звернулися до лікарні. У жителя Росії медики діагностували забиті рани обличчя та струс головного мозку, а у його товариша - закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, рани та садна обличчя.

Крім того, вранці у столичну міліцію знову надійшла заява, 32-річний киянин повідомив, що його на Майдані Незалежності побили битами невідомі йому особи. В одній із лікарень міста у чоловіка діагностували закриту травму грудної клітини, забиття грудної клітини та забої верхніх та нижніх кінцівок, йому надали необхідну допомогу.

“Обставини цих подій зареєстровані слідчими органами, відкрито кримінальні провадження”, - сказано в повідомленні.

Похожие статьи:

Новости КиеваВ Києві можуть ввести особливий режим повідомляє МВС

Политические статьиУчастились случаи нападения боевиков и местного криминалитета на российских наемников в АТО

Новости УкраиныМилиция в Киеве сознательно атаковала медиков и журналистов

Новости КиеваУ підвалі КМДА знову катували міліціонера - МВС

Новости КиеваВнаслідок зіткнень у центрі Києва вже постраждали 37 правоохоронців

Комментарии (2)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk