У Києві від вогнепального поранення помер міліціонер

29 января 2014
4685 просмотров Голосов: 0 Автор:
article3406.jpg

Старший прапорщик міліції помер у лікарні від вогнепального поранення в груди, повідомляє прес-служба ГУМВС України в Києві в середу, 29 січня.

"28 січня близько 14.00 до спецлінії 102 надійшло повідомлення про вогнепальне поранення чоловіка на початку лісопаркової зони на вул. Лазо. Потерпілим виявився 42-річний старший прапорщик міліції Дніпровського районного управління. Його негайно доставили до лікарні з попереднім діагнозом - вогнепальне поранення грудної клітки з пошкодженням серця і діафрагм", - йдеться у повідомленні відомства.

Пізніше стало відомо, що через кілька годин міліціонер помер під час надання йому медичної допомоги.

"За цим фактом слідчим відділом Дніпровського РУ ГУМВС України в Києві відкрито кримінальне провадження за статтею 115 КК "Умисне вбивство". Проводиться досудове слідство. З'ясовуються всі обставини", - передає прес-служба київської міліції.

24 січня невідомі пострілом у голову вбили 27-річного старшого сержанта відділу державної служби охорони Голосіївського райуправління міліції. "За однією з версій, скоєння цього вбивства пов'язане з масовими протестами в Києві, а також із закликами окремих народних депутатів до силового протистояння з міліцією", - повідомляло МВС.

Похожие статьи:

Новости в миреУ західній півкулі від алкоголю щороку помирають близько 80 тис. жителів - дослідження

Новости УкраиныМВС спростовує інформацію про вогнепальне поранення і смерть активіста

ПроисшествияУ Севастополі на тренуванні помер 16-річний футболіст

Новости в миреЗ життя пішла Ширлі Темпл

Новости ПолитикиНачальник Краснолиманского ГАИ погиб в ДТП от взрыва

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk