​Яценюк звернувся до українців напередодні виборів (ВІДЕО)

24 мая 2014
3950 просмотров Голосов: 1 Автор:
article4828.jpg

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк звернувся до громадян України напередодні виборів Президента України.

Про це говориться у повідомленні Департаменту інформації і комунікації з громадськістю КМУ.

«25 травня ми йдемо на вибори. На вибори Голови нашої держави, за свободу, процвітання, європейське майбутнє якого українці платять найдорожчу ціну — ціну власного життя. Тим важливіший вибір, який ми зробимо в неділю. Тим вище відповідальність кожного з нас. Завтра ми доведемо всьому світу, але, передусім, самим собі, що нас не можливо налякати, що ми, і тільки ми вирішуватимемо, як нам будувати рідний будинок і як господарювати в нім», — заявив голова Кабміну.

За словами Яценюка, не просто підготувати і провести вибори, коли для їх зриву задіяні величезні фінансові, політичні і військові ресурси, коли на їх дискредитацію спрямованаіндустрія збоченої пропаганди:

«Ми завоювали ці вибори. Тим, що захищаємо свою землю, відроджуємо українське військо, піднімаємо зруйновану економіку, знищуємо схеми, які вимивали з країни мільярди, вчимося контролювати владу, закладаємо фундамент подальшого розвитку».

«Ми зламали те, що заважало чесному і прозорому самовизначенню виборців. Ми разом зробили все, щоб очистити цей процес від підкупу, «каруселей» і зникаючого чорнила. Ми не дали спонсорованим з-за кордону бандитам і іноземним найманцям зірвати вибори. Повністю забезпечили їх фінансування і законодавче підкріплення», — відмітив Яценюк.

Голова уряду також відмітив, що все, що робилося впродовж цих трьох місяців Урядом, робилося для того, щоб затвердити гідність людей і упевненість в тому, що від них залежить все:

«Ваш голос більше ніхто не вкраде. Ви і тільки ви розпоряджаєтеся їм. Зробіть свій вибір так, як веліли вам ваші переконання і ваша совість».

«Це буде волевиявлення українського заходу, сходу, півночі і півдня, вибір справедливий і безперешкодний. Тих же наших співвітчизників з Донецької і Луганської областей, яким розв'язана проти України війна пошкодить прийти на виборчі дільниці, хочу завірити: бандитам недовго залишилося тероризувати ваш край», — заявив Яценюк.

«Ми обов'язково матимемо законно обраного Президента, який зробить свій перший візит в столицю об'єднаної Європи і поставить підпис під документом про зону вільної торгівлі з Європейським союзом. Новообраний Президент отримає від українського народу мандат на стрімкий і безупинний рух від сірої зони безправ'я і мракобісся, яке мріє нас поглинути, до простору вільних людей, згуртованих навколо загальних цінностей. Туди, де легше дихається, де людина має право тому, що вона людина, а не прокурор або податківець», — відмітив прем'єр.

«Пам'ятайте: завтра ми захищаємо Україну, вносимо вклад в її благополуччя, в майбутнє наших дітей і онуків — своїм бюлетенем. Ми вибираємо — а, значить, перемагаємо», — резюмував Яценюк.

Похожие статьи:

Новости ПолитикиЯценюк, Тягнибок і Турчинов проходять у справі про "захоплення влади"

Новости ПолитикиБондаренко рассказал о слухах об арестах в рядах оппозиции

Новости ПолитикиОпозиція готується назвати "єдину команду для перемоги"

Новости Политики​На Турчинова, Яценюка і Ярему можливий замах

Новости ПолитикиЯценюк каже, що існує можливість проведення виборів у 2014 році

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk