Вадим Новинский подал в суд на Commerzbank

17 марта 2014
7042 просмотра Голосов: 0 Автор:Pavel Nek
article4212.jpg

Про це сказано в повідомленні прес-служби «Смарт-холдингу».

«Так, у банк „Форум“ уведено тимчасову адміністрацію з 14 березня 2014 року. Проблеми банку накопичувалися роками, але збільшилися позаторік. Попередній власник — Commerzbank — перестав показувати істинний стан справ у банку починаючи з 2012 року. Не відображався реальний розмір проблемної заборгованості, і, відповідно, не формувалися резерви в потрібному обсязі. Ця інформація була прихована і від регулятора і від нинішніх акціонерів банку. Зараз триває судовий процес, у якому відповідачем виступає Commerzbank», — цитує прес-служба «Смарт-холдингу» голови спостережної ради банку «Форум» Олександра Морозова.

В 2013 році Національний банк ухвалив рішення щодо виділення стабілізаційного кредиту «Форуму», а акціонери банку в цьому випадку готові були також адекватно збільшувати капітал.

«Але кризові явища в економіці змінили рішення регулятора, він не став перераховувати черговий транш і передав банк „Форум“ у відання Фонду гарантування вкладів», — зазначив голова спостережної ради банку «Форум».

О.Морозов висловив надію, що НБУ підключиться до судових розглядів із Commerzbank.

«Тих коштів, які ми можемо одержати від попереднього власника (від Commerzbank), у випадку задоволення наших обґрунтованих претензій, буде цілком достатньо, щоб погасити всі зобов'язання банку „Форум“, — сказав О.Морозов.

Похожие статьи:

Новости ПолитикиВласенко заявляет, что его хотят посадить в тюрьму на два года

Новости УкраиныРозгін Євромайдану 30 листопада. Суд виправдав Попова і Сівковича

Новости в миреУ Болівії суд відмовився дозволити аборти

Новости в миреБібер зміг домовитися з охоронцем, що подав на співака до суду за побиття

Новости ПолитикиСуд відмовився замінити вирок Іващенку

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk