"Головне зло - це сам Янукович, усе інше - ним створене" - Кличко

11 декабря 2013
3737 просмотров Голосов: Автор:
article1865.jpg

 Спробою вдруге розігнати Євромайдан Віктор Янукович закрив шлях до будь-яких компромісів, до яких закликали деякі політики і громадські діячі, заявляє лідер "УДАРу" Віталій Кличко.

"Компромісів з головорізами і диктаторами бути не може. Їх треба позбавлятися. І сьогодні питання номер один - однозначно відставка Януковича і всієї його гнилої влади", - заявив Кличко.

"Дивно буде відсьогодні чути про якісь компроміси у вигляді "технічних урядів" чи змін Конституції. Це все буде маніпуляцією і грою на користь Януковича і збереження його влади. Адже головне зло - це сам Янукович, усе інше - ним створене", - наголосив він.

Кличко підкреслив, що його головна мета - повна зміна влади і покарання усіх без виключення винних у зачистках Майдану і провокаціях на Банковій.

"Я відповідально заявляю, що разом з громадянами, які висловили на майданах по всій країні свою недовіру і неповагу до влади Януковича, робитиму все, щоб цю владу змінити якнайшвидше", - підкреслив Кличко.

Як повідомлялося, 11 грудня, близько години ночі кілька тисяч силовиків оточили Євромайдан і почали штурм барикад, встановлених навколо наметів. Протистояння триває досі.

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk