​Севастополь і Крим звернулися до Путіна із черговим проханням

14 апреля 2014
3992 просмотра Голосов: 0 Автор:
article4463.jpg

Вони просять провести вибори у вересні.

Держрада Криму і закзібрання Севастополя зробили спільне звернення до президента РФ, в якому просять провести вибори в двох нових суб'єктах у вересні цього року.

Серед причин дострокових виборів називається «масштабність заходів» щодо інтеграції регіонів у РФ.

Звернення підписане головою Держради Криму Володимиром Константіновим і спікером закзібрання Севастополя Юрієм Дойніковим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ НА «VREMYA.EU»: В конституції РФ відтепер нові суб’єкти – Севастополь та Крим (нова карта РФ)

У листі вказується, що федеральний конституційний закон «Про прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя» передбачає, що вибори до органів державної влади двох регіонів проводяться у другу неділю вересня 2015 року.

Однак, «враховуючи оперативність і масштабність заходів», прийнятих Росією щодо інтеграції Республіки Крим та Севастополя в фінансову, економічну, правову та кредитну системи РФ, парламентарії заявляють «про свою готовність вже сьогодні приступити до розгляду та прийняття необхідних правових актів для якнайшвидшої інтеграції республіки і Севастополя в систему державних органів РФ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ НА «VREMYA.EU»: Депутати прийняли новий статут Севастополя за прикладом статуту Петербурга

«У зв'язку з цим просимо Вас підтримати нашу ініціативу про проведення виборів до Державної Ради Республіки Крим і Законодавчих Зборів міста Севастополя у другу неділю 2014», — йдеться у зверненні.

Нагадаємо, 11 квітня обидва нових російських суб'єкта залишаються без виборів голів регіонів. Що стосується виборів депутатів, то, як заявив голова Центрвиборчкому республіки Володимир Чуров, виборча система буде готова вже до літа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ НА «VREMYA.EU»: Внедрена специализированная правительственная телефонная «горячая линия» для переселенцев из Крыма

Похожие статьи:

Новости КиеваСпікер Верховної Ради подав у відставку

Политические статьи​Керівництво по-флотськи. Військові по-переду

Новости Политики​Турчинов проведе сьогодні нараду з керівниками усіх областей України

Новости Украины​Спікер Криму не виключає відділення від України

Новости УкраиныКозаки приготувалися брати владу в Севастополі

Комментарии (1)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk