До Києва прямує кілька автобусів з військами з Криму - ЗМІ

11 декабря 2013
3038 просмотров Голосов: Автор:
article1917.jpg

 До Києва виїхали кілька автобусів з внутрішніми військами з Криму. Про це заявили в кримському територіальному відділі внутрішніх військ, інформує "5 канал".

За словами представника, військові мають замінити тих, хто вже стоїть на столичних вулицях і забезпечити охорону громадського порядку під час масових заходів.

"На жаль я не знаю, який період часу вони там будуть знаходитися на період виконання службових обов'язків. Відправка даних військовослужбовців обумовлена тим, що погодні умови погіршилися і значно більший час для виконання завдань служби, і ось заміна військовослужбовців обумовлена саме з тією причиною. Вони їх будуть заміняти в ході служби. Служба організується у кілька змін. Для того, що зменшити службові завантаження - дана партія військовослужбовців", - заявив керівник прес-служби Кримського територіального управління внутрішніх військ Михайло Боцанюк.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_do-kieva-pryamue-kilka-avtobusiv-z-vijskami-z-krimu-zmi/531418">Gazeta.ua</a>

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk