Голова Єврокомісії: Майдан продемонстрував важливість ЄС

15 января 2014
2714 просмотров Голосов: 0 Автор:vasylx
article2891.jpg

На думку Баррозу, коли в самій Європі чимало людей розчаровані ЄС, вигляд українців, які стоять морозними ночами в Києві з прапорами Євросоюзу, підтверджує важливість ЄС та європейських цінностей.

Голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу заявив, що Євромайдан у Києві продемонстрував важливість Європейського Союзу як "маяка надії та цінностей". Виступаючи в вівторок, 14 січня, на пленарному засіданні Європейського парламенту, голова Єврокомісії висловився про масові акції протесту в Києві, викликані рішенням українського уряду призупинити підписання угоди про асоціацію з ЄС.

"Ми побачили Європу як маяк надії та цінностей, гарантій прав і свобод людини. Ми побачили Європу в її найкращому вигляді: єдину в захисті гідності українських громадян та їхнього права висловлювати свою думку, готову підтримати їхнє суверенне право ухвалювати рішення щодо власної долі, а також підвищити їхні шанси на краще, процвітаюче та демократичніше майбутнє", - цитує слова Баррозу сайт Євросоюзу.

За словами політика, у той час як у самій Європі чимало людей розчаровані в ЄС, вигляд українців, які розмахують прапорами Євросоюзу в морозні ночі в Києві, підтверджує важливість ЄС та загальноєвропейських цінностей.

Похожие статьи:

Новости Экономики​Постачання газу на Україну з червня переводиться на передоплату

Новости в мире​ЄС визнає невиконання Києвом зобов'язань по газових контрактах з РФ

Новости в миреЄвросоюз закликав провести позачергові вибори до Верховної Ради

Новости Общества​Існує ймовірність українцям отримати безвізовий режим з ЄС вже до кінця року

Новости в мире​Євросоюз запропонував Росії і Україні провести трибічну зустріч по газу

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk