Кримська «прокурор-ша» Поклонська пішла на підвищення

27 марта 2014
7659 просмотров Голосов: 1 Автор:
article4328.jpg

Генеральний прокурор Росії Юрій Чайка присвоїв чин старшого радника юстиції Наталії Поклонській, з 25 березня виконуючій обов'язки прокурора російського Криму.

«Спасибі за довіру!» — такий запис з'явився в неофіційному аккаунті, який ведеться від імені Наталії Поклонської. Напередодні там сміялися над київськими правоохоронцями, які оголосили «няшу» в розшук: «Передайте дурням — я кожен день з 8:00 до 22:00 на вул. Севастопольська, 21».

— Наталії Поклонській присвоєно чин старшого радника юстиції. Також генеральний прокурор Російської Федерації присвоїв чин старшого радника юстиції виконуючому обов'язки прокурора міста Севастополя Ігорю Шевченку, — проінформувала сьогодні, в четвер 27-го березня, Марина Гриднєва — офіційний представник наглядового відомства.

Довідка: Наталія Поклонська народилася 18 березня 1980 року в Кримській області, СРСР. Служила в Генпрокуратурі України до 25 лютого цього року, коли написала рапорт про звільнення. Вже 11 березня вона була призначена на посаду прокурора Автономної Республіки Крим. А через шість днів, 17 березня, Поклонська стала прокурором Республіки Крим.

Втім, популярність Поклонська здобула не стільки завдяки несподіваному висуненню на високий пост, що особливо примітно, якщо врахувати молодий вік працівниці юстиції. Прокурор здобула міжнародне визнання серед інтернет-користувачів завдяки своїй зовнішності і, як може здатися, не цілком відповідній їй суворій манері мови і поведінки. Молоду жінку з виразними великими очима, світлим волоссям і витонченими, дещо навіть ляльковими рисами обличчя першими оцінили японці, які захарастили відеозаписи виступів кримського прокурора коментарями про неймовірну «кавайність» (від японського слова, що означає «милий») Поклонської.

«Прокурор-тян» («тян» на мережевому жаргоні означає «дівчина», все з того ж японського) і просто «няша-Наташа» — так даму в погонах нарекли вже російські користувачі соцмереж.

До того ж, нещодавно у мережі з’явилось відео на пісню, присвяченій Покровській – «Прокурор Наташа (Ах, какая няша)». До речі, переглянути цей відеозапис ви можете на сайті «Vremya.eu» перейшовши за посиланням у цьому тексті.

Правда, захоплень «мережевих хом'ячків» не поділяє нова влада Києва, що поспішили поповнити прізвищем Поклонської список розшукуваних осіб. У «Twitter»-акаунті, неофіційно відомому від імені прокурора, на цей рахунок з'явилася єхидна ремарка: «Якщо раптом будуть шукати і не знайдуть, передайте дурням — я кожен день з 8:00 до 22:00 на вул. Севастопольська, 21. Тел.: 51-84-36 ))».

Сьогодні вранці особа, яка веде цей «Twitter» (дуже може бути, що й сама Поклонська, але як приватна особа) написала: «Підвищили у званні, тепер я старший радник юстиції! Спасибі за довіру!».

Похожие статьи:

Новости Украины​Спецслужби консультують владу Києва - «Bild»

Происшествия​Під час зіткнень в Одесі 37 чоловік загинули і 200 отримали поранення - МВС

Новости Преступности​Служба безпеки України повідомляє про загрозу життя Юлії Тимошенко

Новости УкраиныСБУ оприлюднила перемовини, що доводять причетність РФ до захоплення інспекторів ОБСЄ сепаратистами

Новости УкраиныУкраине пришлось закрыть пункты пропуска в Крым и Севастополь

Комментарии (1)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk