Зачитували звернення Тараса Чорновола зі сцени київського євромайдану, в якому колишній народний депутат розкаявся, що підтримував Януковича в 2004 році. Чорновіл визнав, що йому "не вистачило розуму розібратися, хто такий Янукович". І звернувся до громадян, що живуть в Донбасі із закликом показати главі держави, "що у нього немає тилу". Так само Чорновіл відмітив, що на Сході України живуть "дуже добрі і знедолені люди, над якими познущалася діюча влада" і які бояться виходити на протест.

На мітинг приїхав один з учасників останнього штурму в Києві - донеччанин Дмитро Коробко. У Києві він жив в наметі, чергував в нічній варті євромайдану. Під час штурму стояв на барикаді. За словами Дмитра, обидва донецькі намети були знесені та розграбовані комунальниками. Але йому вдалося витягнути з-під ніг спецназівців те, що залишилося від намету - двометровий шматок фанери з прибитим до нього українським прапором.

Двоє активістів місцевого євромайдану оголосили присутнім про своє рішення повінчатися. 29-річна Ганна Зуєва та 30-річний Максим Гузь познайомилися 3 тижні тому на цьому місці. Вони стверджують, що знайшли один в одному прихильність однаковим цінностям. Не останньою з них молодята вважають любов до України.