Небесна Сотня впритул наблизилась до Духа Святого.

6 июня 2014
4384 просмотра Голосов: 0 Автор:Пророк
article4968.jpg

Небесна Сотня впритул наблизилась до Духа Святого.
Наближається велике християнське свято – День святої тройці, найбільшого об’явленого Таїнства, Троїчного Божого Життя й, зокрема, Третьої Божої Особи у Пресвятій Трійці, Духа Святого, Духа Істини, Утішителя і Життя Подателя.
З Ласки Божої патріотичні тернополяни мали шанс отримати Благодать Духа Святого.
Нагадаю, як це мало статися.
У 2006 році я брав участь у виборах міського голови Тернополя.
Тоді, для тернополян я виготовив плакати, один із яких розмістив на воротах ринку «Торговиця» з вулиці Медової, а другий неподалік воріт на моєму торговому кіоску.
На плакатах розміщувався символ у вигляді підтримуваного рукою факела з якого вириваються поділені язики, мов вогонь. Я, як інженер та винахідник, таким чином захотів відрізнити свої плакати від інших. Тому, це було зображено у вигляді символу або товарного знаку. Цей символ, за моїм задумом, означав пошук свого місця «під сонцем» у світі для тернополян. Це символ заміни природного газу та нафти, створених Господом, штучним, виробленим руками людини. Це символ добробуту та процвітання міста Тернополя.
Але не так сталося, як гадалося.
Часто реалізація задумів людини знаходиться не у її руках.
«Та Милосердному і Всемогучому Божому Провидінню сподобалося інакше!»
Господь надав моєму первісному задуму символу поділених язиків, як вогонь, глибоко релігійну ознаку.
Відомо, що Святим Апостолам явився Дух Святий, як Божа Особа Пресвятої Трійці. Із Діяння (2; 2,3) дізнаємося, що: « Аж ось роздався зненацька з неба шум, неначе подув буйного вітру, і сповнив увесь дім, де вони (Апостоли) сиділи. І з’явились їм поділені язики, мов вогонь, і осів на кожному із них».
Так саме, на папері плакатів та листівок, у вигляді поділених язиків, мов вогонь, завітав Дух Святий у домівки тернополян. Міщани отримали Духа Істини, Утішителя і Життя Подателя.
І ось рівно через сім (число освячене з початку Біблії) років на ринку «Торговиця», щоб розігнати підприємців, було вчинено великий гріх – немов би очищена територія потрібна для будівництва Церкви.
У такий спосіб була безперешкодно очищена частина території від торгових кіосків, включаючи і мій кіоск. Це було у березні 2012 року.
А до листопада 2013 року була очищена уся територія гуманітарки. Саме з цієї дати Україна відлічує свою незакінчену буремну майданну історію.
Тернопіль супроводжував Майдан не тільки своїми міщанами, але й активною будівельною діяльністю – бульдозерним риттям та забиванням паль на колишньому місці розміщення символу Духа Святого.
Ще донедавна, поряд з гуманітаркою розміщувався майдан Мистецтв.
Тернополянам добре відома ця місцевість, як місце багато численних передсвяткових ярмарок. Сюди з’їжджалися із своїми товарами селяни із усіх районів області. Під звуки веселої музики та пісень міщани завжди залишались задоволені покупками.
Тепер на цьому майдані не до розваг. Тут місце покути, скорботи, меморіалу – як результат впертого ігнорування пророцтва Святого Письма та Заповіту Блаженнішого Йосифа Сліпого.
Небесна Сотня впритул наблизилась до Духа Святого, завзиваючи матерів: «Вибачте мамо за чорну хустину».
Усім, хто кепкував, сумнівався із моїх слів, прийдіть та візуально переконайтеся, для того, щоб подібне смертельне безглуздя більш ніколи не повторилося.
Перед нами Свято заслання Святого Духа.
Звернімося до Нього спільною гарячою молитвою, як Духа миру, щоб Він зіслав нашій багатостраждальній вітчизні злагоду та мир. Бо Святий Дух устами святого апостола Павла завзиває нас:» Сам же Господь миру нехай дасть вам мир завжди й усяким робом. Господь з усіма вами!» (ІІ до Солунян 3,16)
Благословення Господнє на Вас.

Пророк: Мирослав Копак
06.06.2014 р.

Похожие статьи:

Новости СпортаКиївський марафон організовує благодійний пробіг пам'яті «Небесної сотні»

Новости КиеваРаду пікетують 500 осіб - вимагають люстрації та доступу до інформації про кадрові призначення

Политические статьиНебесну Сотню Нобелівська премія цьогоріч оминула

Происшествия​На «Майдані» постраждалих вже 1635 осіб

ОбществоГерої не вмирають! Поліський варіант

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk