Висновки року: У Кремля велика поразка. Чи буде йому пощада від України? - ЗМІ

2 января 2016
2739 просмотров Голосов: 1 Автор:
article11569.jpg

 

 
Україна вистояла, незважаючи на весь потенціал Кремля, кинутий на придушення і розчленовування країни.Висновки року і порівняння приводять експерти onpress.info.
1. Україна вистояла перед економічним тиском Росії. Незважаючи на втрату третини ринку збуту, дефолт так і не стався.
2. Україна переграла Путіна на поле дипломатії. Ми перетягнули на свій бік весь світ, включаючи навіть тих, кого Росія вважала своїми друзями і союзниками.
3. Ми перемогли Росію на полі бою. Друга армія світу так і не змогла впоратися з «неіснуючої армією неіснуючої держави». Втрати росіян виявилися настільки високі, що їх засекретили, а Путін, заляканий розповідями своїх генералів про героїзм українців, відмовився від продовження військових дій.
4. Ми розташували до себе весь світ. Навіть МВФ змінив заради України свої правила, завдяки чому Росія так і не отримала «борг Януковича» і швидше за все не отримає вже ніколи.
5. Росія відмовилася від наступальної стратегії щодо України, перейшовши до оборони. Росію починає трясти всередині, і Україна для Путіна відступає на другий план.
6. Впали всі плани росіян на Новоросію, федералізацію або лугандонізацію України. Україна залишилася унітарною державою.
7. Українці нарешті стали справжньою нацією. Українці — єдине співтовариство вільних людей різних національностей, вірувань і конфесій.
8. Між росіянами та лугандонцамі вбитий клин. Вони один одного ненавидять і зневажають. Поступово до цього мігрують і взаємини між кримчанами і росіянами.
9. З Кримнашем Росія лопухнулась по повній. Крим ніхто не забув, ніхто не пробачив. Фінт з Південною Осетією у випадку з Кримнашем не спрацював. Санкції вбивають російську економіку кожен місяць, що помітно по падінню курсу рубля. Захід допомагає Україні незмірно більше, ніж раніше Грузії.
Підсумок не змусив себе чекати. В останній день  2015-го року Путін запросив пощади в України, запросивши опитування про електопостачання Криму.Що може бути більш красномовним підтвердженням перемоги України, ніж відмова глави Росії від концепції «Питання Криму закритий назавжди» і перехід до концепції «А може Крим все-таки варто повернути Україні?»
«Президент доручив терміново звернутися до одного з провідних професійних агентств для того, щоб провести соціологічне опитування населення Криму і Севастополя з наступних питань. Перше питання: чи підтримуєте ви чи ні висновок комерційного контракту з Україною на постачання частини електроенергії в Крим і Севастополь, якщо в ньому буде вказано, що Крим і Севастополь є частиною України «, — сказав міністр Новак
Опитування буде оприлюднений 1 січня. Вже сам факт, що такі опитування проводяться і їх обговорюють публічно з ініціативи Путіна, каже, що енергоміст — блеф. Крим як залежав від України, так і продовжує залежати.
Якщо навіть головний кримнашіст Путін почав замислюватися про ціну Кримнаша, то що говорити про інших?
2015-й рік виявився тим не менш успішним для Путіна. Успішним в тому плані, що він досі живий. Згідно з даними німецьких і британських спеслужби, оприлюднених в грудні в німецькому фільмі про Путіна, проти росийского лідера кремлівським оточенням було організовано п'ять змов. Згідно з планом одного з них, один із змовників, минулого майор КДБ, мусив застрелити Путіна в аеропорту Лондона.
Путін таки вижив. Опинився живучий, як Гітлер.
А ось Росія потрапила. 2016-й рік — рік тихого згасання і вмирання економіки Російської Федерації. У Путіна з'явився шанс дожити до 2017-го року.
Проте в грудні 2016-го Росія повинна виплатити за зовнішніми кредитами 80млрд. доларів. Це просто вб'є рубль і приведе країну до повного колапсу, як і Російську імперію 1.0 в свій час. Станція Дно і група офіцерів з кортиками будуть нависати над Путіним весь цей час ...
Тому Путін  і готовий зондувати грунт на предмет капітуляції перед Україною. Пробачать йому «Боїнг», якщо він відмовиться від Кримнаша?
Судячи з сьогоднішньої новини, це питання всерйоз обговорюється кремлівськими чиновниками.
Всіх з Новим роком! Слава Україні!

Похожие статьи:

НовостиСкільки відсотків українців готові віддати Крим Росії?

Новости ПолитикиУряд США розглянув проект про допомогу Україні

СтатьиЩо потрібно мати на випадок війни.

Новости УкраиныМосква виділить Києву другий транш лише після погашення боргу за газ

Новости СпортаСьогоднішні виступи українців на Олімпіаді-2014 в Сочі

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk