​«Плюси» відмовилися від фріка-репортера, що оскандалився в Каннах (ВІДЕО)

18 мая 2014
9485 просмотров Голосов: 1 Автор:Євген Торін
article4768.jpg

«1+1» припинили трудові стосунки з журналістом Віталієм Сердюком, заявивши, що компанія не має ніякого відношення про його наміри влаштувати епатажну витівку на Червоній доріжці Каннського фестивалю. Це не перша брутальна витівка українського фріка на статечних заходах

«1+1» вирішила припинити трудові стосунки з журналістом Віталієм Сердюком. Вчорашня витівка журналіста на червоній доріжці Каннського кінофестивалю — особиста ініціатива Віталія і редакцію каналу журналіст про свої плани не попереджав, повідомили «Плюси».

Компанії «1+1 Медіа» прикро за незручності, які своєю поведінкою журналіст доставив американській актрисі Америці Феррері. Така поведінка журналіста суперечить цінностям компанії і уявленням про журналістську етику, - вибачилися в компанії перед громадськістю.

Втім, нічого особливо страшного, як і несподіваного, не сталося. Український фрік-хронікер і раніше влаштовував на міжнародних фестивалях подібні дійства.

Репортер вискочив на червону доріжку у Палацу фестивалів на набережній Круазет перед прем'єрою другої частини мультфільму «Як приручити дракона», опустився на коліна і головою заліз під спідницю сукні актриси, повідомляє «Associated Press»,

Порушника порядку з-під спідниці Феррери оперативно вийняли охоронці, які забезпечували безпеку на традиційно статечній церемонії у Палацу фестивалів на набережній Круазет.

Сама Феррера, відома, зокрема, по головній ролі в серіалі «Погануля Бетті», віднеслася до події із спартанським спокоєм. В усякому разі на афтерпаті її бачили такою, що весело сміється і фотографується з гостями.

Ця скандальна витівка репортера для організаторів кіноогляду, що не любить скандалів, дрібниця на фоні більш великої репутаційної неприємності. Члени правлячої в сусідньому з Францією Монако династії Гримальд відмовилися бути присутнім на відкриття Каннського кінофестивалю. Причина — негативне відношення князівської сім'ї до невдалої, на її думку, біографічної стрічки «Принцеса Монако» з Ніколь Кідман у головній ролі. Ця стрічка стала фільмом-відкриттям Канн-2014.

Брутальні витівки і раніше допомагали не відомому в міжнародній тусовці українському хронікерові Сердюкові потрапляти на сторінки іноземної преси. На міжнародному кінофестивалі у Санта-Барбарі в США, він, наприклад, поліз обніматися до Леонардо ді Капріо, вибігши на червону доріжку і впавши перед голлівудською зіркою на коліна. Журналіста відтягнули охоронці, а Ді Капріо прихильно розсміявся.

Раніше той же трюк репортер виконав на червоній доріжці премії Гільдії кіноакторів, коли впав на коліна перед американським актором Бредлі Купером і почав його обіймати.

Похожие статьи:

Новости Украины​Спецслужби консультують владу Києва - «Bild»

Новости УкраиныСБУ оприлюднила перемовини, що доводять причетність РФ до захоплення інспекторів ОБСЄ сепаратистами

Новости УкраиныУкраине пришлось закрыть пункты пропуска в Крым и Севастополь

Происшествия​Під час зіткнень в Одесі 37 чоловік загинули і 200 отримали поранення - МВС

Новости Преступности​Служба безпеки України повідомляє про загрозу життя Юлії Тимошенко

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk