Міліціонера в Голосіївському районі Києва вбили радикали з Євромайдану - джерело в МВС

25 января 2014
4686 просмотров Голосов: 0 Автор:
article3275.jpg

"Вбивство міліціонера в Голосіївському районі міліція пов'язує з радикальними угрупованнями, що діють на Євромайдані. Є очевидці події, зібрана інформація вказує на радикальних членів, які захопили КМДА", - заявив співрозмовник агентству.

Крім того, він зазначив, що саме ці радикальні угруповання виїжджають в регіони групами по 50-60 осіб, де підбурюючи людей захоплюють будівлі ОДА.

"Діяльність цих молодих людей, зараз ми спостерігаємо в Черкасах. Вчора вони захопили облдержадміністрацію - розбили вікна, ламали меблі та палили документи. Сьогодні намагалися захопити обласну міліцію, а потім підірвали один з райвідділів. Очевидці вказують, що більшість цих молодих людей бачили в захопленій КМДА", - зазначив співрозмовник.

Раніше повідомлялося, що в Голосіївському районі столиці в п'ятницю ввечері охоронці, що працюють на будівництві, виявили тіло убитого міліціонера.

Як повідомили в ГСУ МВС України, потерпілим виявився 27-річний працівник Голосіївського райуправління міліції. Пізніше агентству стало відомо, що відділ охорони, де працював цей чоловік, знаходиться недалеко від розташування полку Беркут.

Похожие статьи:

Новости Украины«Призраки Севастополя» взяли на себя ответственность за убийство в Запорожье

ПроисшествияЗастрелили ​Александра Музычка из «Правого сектора» (ФОТО +18)

ПроисшествияРусскоязычные молодые люди застрелили кассира и ограбили обменник во Львове

ПроисшествияВ Запорожье выстрелом в бензобак убили активиста «Автомайдана»

Новости УкраиныМВС перевіряє інформацію про причетність УПА до вбивства міліціонера у Києві

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk