Денис Бойко може перейти в "Севілью"

3 января 2016
3218 просмотров Голосов: 0 Автор:Вова Шешурак
article11576.jpg

Голкіпер дніпропетровського «Дніпра» і збірної України Денис Бойко може змінити клубну прописку найближчим часом. За інформацією видання Gol digital, Денис може повторити долю колишнього одноклубника Євгена Коноплянки і перебратися до Іспанії.

У послугах 27-річного українця зацікавлене керівництво іспанської «Севільї». Повідомляється, що під час літнього міжсезоння «андалусійці» попрощаються зі своїм нинішнім стражем воріт португальським Бету.

У зв'язку з цим керівництво «Севільї» вивчає всі можливі кандидатури на позицію основного голкіпера.

Одним з кандидатів на цю позицію є Денис Бойко, який вразив іспанців своєю грою у фіналі Ліги Європи 2014/15. Також у клубі розраховують, що Євген Коноплянка допоможе Денису якнайшвидше пройти адаптацію в новому клубі і в новому чемпіонаті.

 

До слова, Севілья (ісп. Sevilla) — професіональний іспанський футбольний клуб з міста Севілья, найстаріший футбольний клуб Іспанії. Заснований 25 січня 1890 року і є найсильнішим клубом в Андалусії. Один з найсильніших клубів всього чемпіонату Іспанії. Чотириразовий володар Кубку УЄФА / Ліги Європи УЄФА та переможець Суперкубку УЄФА. Серед найвідоміших гравців: Рінат Дасаєв, Дієго Марадона, Фредерік Кануте, Євген Коноплянка.

Похожие статьи:

ОбществоОфіційно! Коноплянка - гравець "Севільї"

Общество"Дніпро" з гідністю програє в фіналі "Севільї"

Новости Спорта​«Челсі» зіграє з «Атлетіко», а «Баварія» - з «Реалом»

Новости СпортаСМИ: Коноплянка покинул "Днепр"

Новости УкраиныПредставители партий рассказали кто возглавит партии в парламенте

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk