Колишній гравець Шахтаря: Я зміг заробити в Україні і Росії достатньо коштів для сім'ї

19 января 2014
3387 просмотров Голосов: 0 Автор:
article3049.jpg

"Перші шість місяців в Україні я жив один, тільки потім моя сім'я переїхала до мене. Звичайно, було нелегко їхати з Бразилії в зовсім незнайому країну. Шахтар зробив пропозицію, яка дуже сподобалося і мені, і моєму клубу.

Перед підписанням контракту я пробув там три дні. Дивився, як команда тренується, трохи познайомився з містом. В результаті мені там дуже сподобалося. До погоди потрібно звикнути: мінус 20, мінус 25. Але це такий досвід, з якого можна отримати тільки користь.

Я сильно змужнів там. Виріс як футболіст. Навчився, наприклад, як потрібно допомагати обороні своєї команди. Мені потрібно було попрацювати над цим аспектом, і Мірча Луческу мені сильно в цьому допоміг.

Коли я переходив в Анжі, мені здавалося, що це був найбільш підходящий час, щоб перейти в цей клуб. Але потім все змінилося за бажанням власника. Але я не шкодую про цей трансфер.

Рішення про переїзд, спочатку в Україну, а потім в Росію, були не з легких, але, зрештою, вони виявилися вірними. Я зміг заробити там достатньо коштів для своєї родини", - цитує Вілліана Daily Mail.

Похожие статьи:

Новости СпортаЗустріч збірних України і США все-таки відбудеться

Новости в миреВ Гондурасі розстріляли 5 футболістів

Новости СпортаКримські «Севастополь» і «Таврія» мають дограти сезон на Україні - Суркіс

Новости СпортаПрекращения финансирования ФК "Таврия"

Новости СпортаПрезидент Динамо: Сьогодні треба думати про те, щоб люди не стріляли один в одного

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk