Президент Динамо: Сьогодні треба думати про те, щоб люди не стріляли один в одного

1 февраля 2014
7169 просмотров Голосов: 0 Автор:
article3487.jpg

"Перш за все треба пам'ятати одне: пам'ятник Валерію Васильовичу - то витвір культури, який обов'язково треба зберегти. Я обіцяю: все реставрую, відремонтую, все візьму на себе і залагоджу за власні кошти - як монумент, так і територію навколо нього (той п'ятачок віднедавна належить нашому клубу, тому що ми його офіційно викупили - маємо відповідні папери від КМДА).

Просто сьогодні треба заспокоїтися і почекати, щоб напруга знизилася, тоді й візьмемося за роботу. Сьогодні, повторюю, треба думати не про якісь там нікому не потрібні заяви, а про те, щоб люди не стріляли один в одного", - сказав Суркіс.

За словами президента Динамо, пам'ятник Лобановському перенесли на вулицю Грушевського заради людей.

"Чому ми так зробили? Для людей! Адже раніше цей витвір архітектури знаходилося за колонами, тобто в зоні, оточеній пропускними пунктами, - а це означає, що після 18:00 там гуляти не можна. Крім того, гості столиці (і деякі кияни...) не знали про цей красивий монумент, бо його тоді елементарно не було видно всередині алеї. Тому ми його передислокували на одну з головних вулиць Києва, щоб усім було видно, щоб люди приходили сюди, насолоджувалися художнім явищем, милувалися ним, відпочивали біля нього, святкували весілля (так було колись!)

Заради цього навіть було прийнято рішення прибрати клубний кіоск, адже, по-перше, раніше відкрили ще більший на НСК Олімпійський, по-друге, в інших частинах столиці і України в цілому є точки, де продається наша продукція, тож потреба в тому кіоску, який стояв перед колонами, відпала. Більше того: Динамо вже давно звернулося до керівників столиці, щоб ті дали ім'я Лобановського одній з прилеглих до клубного офісу вулиць (йдеться, звичайно, про перейменування)", - підкреслив Суркіс.

Нагадаємо, під час протестів у Києві трохи постраждав і пам'ятник Валерію Лобановському, але пізніше його накрили вогнестійким брезентом.

Після закінчення протестів стадіон і територію навколо нього обіцяв відремонтуватиПетро Порошенко, але Ігор Суркіс заявив, що Динамо може все відремонтувати своїми силами.

Похожие статьи:

Новости СпортаКримські «Севастополь» і «Таврія» мають дограти сезон на Україні - Суркіс

Новости СпортаЛегенда Пеле та зірка «Реалу» Кріштіану Рональдо знались у новій рекламі

Новости в миреВ Гондурасі розстріляли 5 футболістів

Новости СпортаПрекращения финансирования ФК "Таврия"

Новости СпортаЗустріч збірних України і США все-таки відбудеться

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk