Рибка готовий зустрітися з фанатами київського Динамо

22 января 2014
3278 просмотров Голосов: 0 Автор:
article3178.jpg

"Для такої зустрічі я завжди відкритий. Буде бажання у вболівальників - знайдемо час і обов'язково поспілкуємося", - заявив Рибка.

Він також зазначив, що середній палець , показаний ним у кубковому матчі Динамо - Шахтар у 2011 році, був адресований не фанатам "біло-синіх".

"Згоден, треба було тримати себе в руках. Але я не раз говорив, і готовий повторити знову: адресована була моя реакція не всім динамівським фанатам, до яких ставлюся і буду ставитися з повагою, а окремим відморозкам. Весь другий тайм вони стояли біля моїх воріт - і мат-перемат не припинявся ні на секунду. Чітко поділяю для себе справжніх уболівальників, що роблять свій внесок у перемоги команди, і тих, хто використовує футбол для самоствердження та можливості виливати злість на інших людей.

Не опинившись жодного разу у такій ситуації, проста людина мене навряд чи зрозуміє. А за ці два роки я стільки футболів з трибуни подивився, стільки коментарів вислухав. І не раз замислювався після цього, ходити далі на стадіон чи ні. Усі знають, як потрібно грати, як тренувати, але ніхто чомусь не грає і не тренує, а сидить у секторі - і криє футболістів по-чорному", - наголосив Рибка.

Нагадаємо, що від січня 2014 року набув чинності трирічний контракт воротаря Олександра Рибки з київським Динамо, який Рибка підписав ще 1 листопада 2013 року.

26-річний вихованець Динамо повернувся у клуб після трирічної паузи, під час якої він виступав за київську Оболонь і донецький Шахтар.

Нагадаємо, Рибка покинув Динамо у 2010 році після закінчення контракту. Потім виступав за Оболонь та Шахтар, у матчі проти Динамо показав уболівальникам київського клубу середній палець, а в січні 2012 року здав позитивну пробу на заборонений препарат фуросемід та був дискваліфікований UEFA на два роки.

Похожие статьи:

Новости СпортаПрекращения финансирования ФК "Таврия"

Новости СпортаКримські «Севастополь» і «Таврія» мають дограти сезон на Україні - Суркіс

Новости в миреВ Гондурасі розстріляли 5 футболістів

Новости СпортаЗустріч збірних України і США все-таки відбудеться

Новости СпортаПрезидент Динамо: Сьогодні треба думати про те, щоб люди не стріляли один в одного

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk