Зустріч збірних України і США все-таки відбудеться

4 марта 2014
7615 просмотров Голосов: 0 Автор:Евген Скил
article4057.jpg

Незважаючи на попередню відмову української команди від поїздки на матч з американцями, який був запланований на Кіпрі, поєдинок все-таки відбудеться. У Федерації футболу України послалися на спільне рішення з тренерським штабом і міністром спорту Дмитром Булатовим.

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков зробив офіційну заяву, в якій підтвердив, що товариський матч Україна зі збірною США пройде, як і планувалося, 5-го березня на Кіпрі.

— Після заяви про скасування вильоту національної збірної на Кіпр, де повинна відбутися товариська гра з національною збірною командою США, незважаючи на військову агресію Російської Федерації на території Автономної республіки Крим, до мене надійшло безліч телефонних дзвінків від представників громадськості та футбольної спільноти, які висловили різні погляди на таке рішення, — зазначив Коньков.

— Я, як президент ФФУ і Михайло Фоменко, як головний тренер національної збірної, провели тривалу консультацію з міністром спорту України Дмитром Булатовим. За результатами бесіди, ми прийшли до єдиної думки про необхідність проведення запланованого товариського матчу зі збірною США — футбольною командою країни, яка стала на захист наших національних інтересів та територіальної цілісності України.

Тому, незважаючи на складну ситуацію в Україні і повагу до країни, яку представляє наш майбутній суперник, ми вирішили, що цей товариський матч повинен відбутися. Це рішення вкрай важливо для підняття національного духу українського народу. Це рішення має об'єднати країну і продемонструвати на весь світ, як високо майорить прапор України і гордо звучить національний гімн незалежної держави, — йдеться в заяві Анатолія Конькова.

Нагадаємо, напередодні ввечері в ефірі телеканалу «ICTV» головний тренер збірної України Михайло Фоменко, президент ФФУ Анатолій Коньков, а також капітан команди Руслан Ротань повідомили про те, що було прийнято спільне рішення не летіти на Кіпр для участі в поєдинку.

Проте вже рано вранці в ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що матч таки відбудеться. Інформація грунтувалася на публікації в офіційному твіттері збірної США. Трохи пізніше джерела в аеропорту «Бориспіль» повідомили, що літак з українською делегацією вилетів на Кіпр.

Відзначимо, що матч відбудеться в місті Ларнака завтра, 5 березня, в 21:00.

Похожие статьи:

Новости СпортаКримські «Севастополь» і «Таврія» мають дограти сезон на Україні - Суркіс

Новости СпортаЧемпионата Украины по футболу начнется 15 марта

Новости СпортаПрекращения финансирования ФК "Таврия"

Новости СпортаИгорь Коломойский возглавит Федерацию футбола Украины

Новости СпортаПрезидент Динамо: Сьогодні треба думати про те, щоб люди не стріляли один в одного

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk