Проти уряду діє не опозиція, а бойовики - Азаров

23 января 2014
2671 просмотр Голосов: 0 Автор:
article3236.jpg

Відповідаючи у Давосі на питання журналістів, наскільки нинішні дії опозиції заважають роботі влади, Азаров сказав: "А як ви думаєте, якщо будівля Кабінету міністрів в облозі, захоплено будівлю Львівської обласної адміністрації. Проти нас діє не опозиція, а бойовики. Це треба розділяти. Справжня спроба державного перевороту здійснюється, і всі, хто підтримує цей переворот, повинні чітко сказати: "Так, ми за повалення законної влади в Україні, а не ховатися за мирними протестувальниками. Уже межа перейдена після того, як так звані мирні протестувальники застосовують "коктейлі Молотова і захоплюють державні будівлі".

Заворушення в центрі Києва розпочалися від 19 січня, коли радикально налаштовані учасники мітингу пішли на зіткнення із правоохоронцями, які не пускали їх в урядовий квартал. Внаслідок цих подій постраждали вже сотні людей, за різними даними, загинуло від двох до п'яти людей.

Похожие статьи:

ОбществоОфициальное заявление генерального директора СФК «СпортЛэнд» Олега Ткача в ответ на «митинг» под прокуратурой г. Киева

Новости ПолитикиЦиничное заявление Путина.На словах- одно, а на деле - оккупация и тысячи жизней

Новости ПолитикиРада приняла заявление о выводе войск РФ из Крыма

Новости ПолитикиСпециальное обращение Путина по сирийскому конфликту

Новости УкраиныМид Украины о решении Сената Франции

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk