Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні

14 января 2014
3795 просмотров Голосов: 0 Автор:
article2886.jpg

На дорогах країни місцями очікується ожеледиця, на півдні пориви вітру досягнуть 15-20 м/ с.

У той-таки час Укргідрометцентр повідомив, що найближчої доби з південного заходу Європи до України почне переміщуватися тепле повітря. У західних областях вранці та вдень очікується мокрий сніг з дощем, температура вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла.

На решті території України без опадів. На півночі місцями невеликий мокрий сніг, температура вночі 3-8° морозу (у Сумській та східних областях 6-11° морозу), вдень від 2° морозу до 3° тепла, на півдні 4-9° тепла, в Криму до 12°.

У Києві - без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 7-12 м/ с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° тепла.

У четвер, 16 січня, у західних та північних областях мокрий сніг (вдень місцями невеликий), на решті території мокрий сніг і дощ (на півдні переважно дощ), вдень у східних областях місцями сильні опади. На дорогах ожеледиця.

Вітер південно -західний, західний , 5-12 м / с , на сході та півдні місцями пориви 15-20 м / с. Температура вночі та вдень від 3 ° морозу до 2 ° тепла , в південній частині вночі 0-5 ° тепла , вдень 3-8°, у Криму до 10°.

У Києві 16 січня мокрий сніг. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/ с. Температура вночі та вдень близько 0°, повідомляє

Похожие статьи:

Новости УкраиныМосква виділить Києву другий транш лише після погашення боргу за газ

НовостиСкільки відсотків українців готові віддати Крим Росії?

Новости ПолитикиУряд США розглянув проект про допомогу Україні

СтатьиЩо потрібно мати на випадок війни.

Новости СпортаСьогоднішні виступи українців на Олімпіаді-2014 в Сочі

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk