УКРАЇНА ОБИРАЄ ПРЕЗИДЕНТА - (ФОТО+ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО – 15:10)

25 мая 2014
5014 просмотров Голосов: 0 Автор:
article4842.jpg

Відкритися повинні були більше 33 тисячі виборчих дільниць, але скільки з них почало роботу насправді, поки точно не відомо. У виборчі бюлетені внесений 21 кандидат. Лідером соцопитувань є безпартійний Петро Порошенко, «шоколадний король», власник фабрики із виробництва кондитерських виробів «Roshen».

15:10. Декілька сотень прибічників «Донецької народної республіки» зібралися в Донецьку у резиденції бізнесмена Ріната Ахметова.

15:00. Виконувач обов'язків президента України Олександр Турчинов простояв в черзі за бюлетенем на виборчій дільниці близько 40 хвилин.

.

.

14:59. Лідер «Свободи», кандидат в президенти України Олег Тягнибок проголосував на виборчій дільниці №116 в Києві. «Я думаю, президентські вибори відбудуться все-таки в два тури», — заявив він. Пан Тягнибок, за даними українських ЗМІ, перший раз приїхав на ділянку біля 11:00, але проголосувати не зміг, оскільки забув паспорт: «Я думав, що він лежить у мене у барсетці разом з іншими документами, але там його не виявилося. Претензій до комісії у мене немає — все згідно із законом».

ДОВІДКА: Олег Тягнибок був депутатом Верховної ради з 1998 до 2006 року, в 2012 переобрався. У 2008 році брав участь у виборах мера Києва, в 2010 — в президентських виборах. Тоді набрав 1,43% голосів виборців.

14:52. МВС України: Всього повідомлень в органи внутрішніх справ поступило в Донецькій області — 9. Крім того, 4 повідомлення зареєстровані в Луганській області, 2 — в Запорізькій, ще по 1 — в Одеській, Тернопільській, Херсонській і Харківській. Про це на брифінгу в Кабінеті Міністрів України заявив радник міністра внутрішніх справ України Станіслав Речінський. Третина від загальної кількості повідомлень(6) стосувалася ушкодження приміщення або майна виборчих комісій. Стільки ж повідомлень (6) пов'язані із захопленням невідомими особами майна виборчих дільниць, списків виборців, друку і т.п… Усі ці факти мали місце в місті Докучаевськ.Також в Донецькій області зафіксовані 2 факти втручання в роботу виборчих дільниць з висуненням вимог про припинення їх роботи. Крім того, зафіксовані 3 факти ушкодження виборцями своїх виборчих бюлетенів, а також 1 повідомлення про мінування виборчої дільниці в місті Харкові, яке не підтвердилося.

14:51. Вже 5 тисяч людей в Донецьку направляються до резиденції Ріната Ахметова. Хідрозтягнувся приблизно на 3 км, рух по одній з центральних вулиць міста перекритий. У Макіївці, місті в декількох км від Донецька, сепаратисти спалили тим часом виборчі бюлетені з усієї області. Голосування, за даними української влади, вдалося організувати тільки в 9 з 34 виборчих округів Донецької області.

14:22. ЦВК України: на 11 ранку явка по усій території Україні склала 17,52%.

ПОДІЇ ДО ЦІЄЇ ГОДИНИ ДИВІТЬСЯ У ТАКИХ МАТЕРІАЛАХ:

УКРАЇНА ОБИРАЄ ПРЕЗИДЕНТА - (ФОТО+ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО – 14:12)

УКРАЇНА ОБИРАЄ ПРЕЗИДЕНТА — (ФОТО+ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО – 14:12)

На Україні ранком 25 травня стартували вибори Президента

На Україні ранком 25 травня стартували вибори Президента

Похожие статьи:

Новости УкраиныУКРАЇНА ОБИРАЄ ПРЕЗИДЕНТА - (ФОТО+ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО – 14:12)

Новости Киева​В «Правом секторе» подумали и решили еще «пожить» на Майдане

Новости в миреКадиров пообіцяв ліквідувати лідера «Правого сектора» Яроша

Новости Украины​УКРАЇНА ОБИРАЄ ПРЕЗИДЕНТА - (хронологія подій) (ОНОВЛЕНО – 19:47)

Новости Украины​УКРАЇНА ОБИРАЄ ПРЕЗИДЕНТА - (хронологія подій) (ОНОВЛЕНО – 16:27)

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk