Екс-глава ФСБ Патрушев відверто суперечить Путіну: опозиціонери можуть висловлювати цілком розумні речі

22 июля 2014
3713 просмотров Голосов: 0 Автор:Pavel Nek
article5293.jpg

Як повідомляє "Інтерфакс", таку думку Патрушев висловив за підсумками засідання ради, що відбулося у вівторок, 22 липня 2014 року, та було присвячене розширенню міжнародних санкцій у відповідь на російську агресію в Криму та на південному сході України.

«Для того, щоб ситуація була нормальна, треба вміти чути і тих людей, які висловлюють думки, і вони вам подобаються, але й чути тих людей, які не подобаються, і треба зрозуміти, чому вони ці думки висловлюють», — заявив він журналістам.

Секретар Радбезу зазначив, що «опозиціонери можуть висловлювати цілком розумні речі». У зв'язку з цим, продовжив Патрушев, російська влада повинна чути думку опозиції і враховувати її при виробленні рішень.

Позиція Патрушева фактично прямо суперечить тому, що у вступному слові на засіданні Ради сказав Володимир Путін. Відеозапис виступу російського президента опубліковано на сайті Кремля.

За його словами, «рецепти» «кольорових революцій», які найближчим часом країни Заходу спробують використати проти Росії, виявляться не ефективними.

«Наші люди, наші громадяни, громадяни Росії цього не допустять. І ніколи не приймуть», — підкреслив Путін.

Він вкотре повторив, що найбільшу небезпеку його авторитарному режиму становлять "інформаційно-комунікаційні технології", «неурядові організації» («все це, мабуть, у деяких країнах розуміється як демократія») і «націоналістичні сили».

Російська влада неодноразово заявляла про те, що не допустить падіння чинної політичної системи за аналогією з подіями в Україні взимку 2013-2014 року.

21 лютого Віктор Янукович, що обіймав тоді посаду президента України, після масових розстрілів учасників акцій протесту в центрі Києва самоусунувся від своїх конституційних повноважень.

Похожие статьи:

Новости ПолитикиКто такой Путин?

IT-ТехнологииМТС: Расскажите ФСБ про свою Украину

ОбществоНемцов обратился в ФСБ за разъяснениями о кадыровцах на Донбассе

Новости Общества​На «референдум» прийшло насправді всього 34,2% кримчан - Джемільов

Новости Украины«Третьою силою» під час вбивства українського військового в Криму виявилися російські спецназівці

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk