​АМКУ оприлюднив список мереж заправок, які піднімають ціни

7 мая 2014
4351 просмотр Голосов: 0 Автор:Євген Торін
article4681.jpg

Як йдеться у повідомленні, ці та деякі інші мережі не знизили ціни і встановили їх на бензин А-95 на рівні 15,99-16,07 грн/л.

— «До того ж, надана комітету інформація не дає підстав для підтвердження про обґрунтованість саме таких цін», — заявили у Антимонопольному комітеті.

У відомстві мають намір перевірити дотримання законодавства про конкуренцію даними мережами і в разі виявлення порушень вжити вичерпних заходів.

— «Враховуючи вищенаведене, а також те, що ці учасники ринку завищували ціни на моторні бензини та дизельне паливо практично одночасно і встановлювали їх на однаковому або близькому за розміром рівні, а на багатьох регіональних ринках ці суб'єкти господарювання мають ознаки індивідуальної чи колективної монополії, територіальним відділенням Антимонопольного комітету України доручено здійснити перевірку дотримання законодавства про захист економічної конкуренції цими учасниками ринку при встановленні цін на бензини і дизельне паливо».

Відзначається, що автозаправні мережі АЗС «Укрнафта», «Авіас», «ANP», «БРСМ» і «UkrPetrol» знизили ціни до 14,65-14,7 гривень за літр.

Відзначимо: Антимонопольний комітет вважає обґрунтованою ціну бензину марки А-95 на рівні 14,95-15,45 гривень за літр.

Похожие статьи:

Новости ПреступностиВ Киеве ограбили автозаправочную станцию

ЭкономикаЛюстрация или фальсификация. Где Антимономольный комитет ?

Новости Киева​Рада активно зайнялася звільненнями

Новости Сельского хозяйстваКомпания T.S.L. получит контроль над 6 сельскохозяйственными предприятиями

Новости УкраиныФутбол украинцы смотреть уже не будут

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk