​Самопроголошена кримська влада почала кампанію проти торговців на вулиці і орендодавців житла

2 апреля 2014
4780 просмотров Голосов: 1 Автор:Євген Торін
article4359.jpg

Як оголосив Сергій Аксьонов, цього року ні єдиному суб'єкту без дозвільних документів працювати не дадуть.

— Якщо будуть стояти незареєстровані торгові точки або хтось буде вести нелегальну діяльність — відразу ж той, хто відповідає за це в міській раді, може писати заяву на звільнення. Ніякої милості не існуватиме. Ми повинні винести всі резерви і підняти економіку Криму. Ми не пред'являємо претензії ні на чиї прибутки, ми хочемо їх вивести з тіні, — продекламував Аксьонов.

У той жечас, жителям півострова, які в курортний сезон здають свої квартири в оренду відпочиваючим, повинні будуть отримувати спеціальний податковий патент. Ця «послуга» буде обов'язковоюдля понад 4,5 тисяч приватних домоволодінь, які надають житло в короткострокову оренду.

Разом з тим, «прем'єр-міністр» дав вказівки організувати списки підприємств, які все ще платять податки в бюджет України, і накласти на них суворі заходи.

— У цих підприємствах негайно припинити всі платежі. За завтрашній день покінчити з усіма, хто здає податки в Київ. Або нехай закриваються і з'їжджають, — розпорядився він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ НА «VREMYA.EU»: Приєднавшись до РФ кримчани не зможуть здавати житло

На ряду з цим, він заявив, що проти компаній і підприємств, які будуть відхилятися від перерахування податків до бюджету Криму і пролонгують співпрацю із Києвом, по них порушать кримінальні виробництва.

Як передавалося раніше, в Криму зупинили діяльність найбільші автозаправки унаслідок відсутності палива. У той же час, кримські компанії не купують бензин в України, в надії укласти договори з місцевими офшорними підприємствами.

Похожие статьи:

Новости УкраиныМилиция в Киеве сознательно атаковала медиков и журналистов

Новости ОбществаСеред українців у «Евромайдана» більше противників, ніж прихильників - соціологи

Новости УкраиныКоломойський і Тарута призначені губернаторами: всі призначення в ОДА (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Новости УкраиныЗавтра в Украине могут объявить военное или чрезвычайное положение

Новости ОбществаМайдановцы побывали в имении Ющенко в Карпатах

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk