Чиє Різдво правильне?

18 декабря 2014
7050 просмотров Голосов: 0 Автор:Пророк
article6398.jpg

Чиє Різдво правильне?
Цього року світ спостерігає за страшним гріхом, що чиниться на Україні, де точиться жорстока війна за незадоволення числами: грішми та часом, до чого він сам і причетний.
У цій ситуації Україна опинилася у якості духовного провідника світу, адже Господь завжди схиляється на сторону скривджених.
Людство пізнає не тільки нашу окремішню культуру, але і погоджується з нашою християнською релігією, котра явно відрізняється від їхньої більшості, зсувом дат усіх наших нерухомих свят.
На перший погляд нічого особливого немає. Але, коли вдуматися глибше, то закрадається сумнів.
Наприклад, коли вас запитають, який зараз рік, то ви без вагань скажете, що 2014. Але від чого? Звісно, що від народження нашого Спасителя – Ісуса Христа.
Але, більшість християн святкує Різдво 25 грудня 2014 року, а ми – 7 січня 2015 року.
Отож, навіть постає питання у якому році ми живемо?
Останнім часом у релігійному середовищі лунають думки, що пора усе привести до одного знаменника – перейти на сторону більшості християнського світу, адже ми йдемо у Європу.
Але, чи буде це правильно?
Історично, достовірна дата народження Ісуса Христа досі не відома. У Святому Письмі не вказується дата, коли саме народився Спаситель. Одже, вона є умовною, але разом з цим важливою у розробці календаря богослужінь і розрахунку пасхалії, встановленого на виконання однієї з десяти заповідей Божих – пам’ятай день святий святкувати.
Отже, достовірна дата Христового народження є вкрай важлива для християнства, як єдиний день Божої Благодаті для усіх віруючих.
Протягом чотирьох перших століть християни не відзначали Різдва Христового та не мали цього свята.
Рішення про святкування Різдва Христового 25 грудня було прийнято на Ефеському Соборі в 431 році.
Імовірність встановлення дати святкування 25 грудня було пов’язане із Римським святом Непереможного Сонця. Воно було введено імператором Авреліаном у 274 році і пов’язане з переходом Сонця через точку зимового сонцестояння, що спричиняє збільшення тривалості дня, тобто за астрономічними показниками, а не за релігійними твердженнями.
Дата Різдва – 25 грудня встановлена за григоріанським календарем, котрий сьогодні ухвалений, як міжнародний стандарт, за яким ми і живемо.
У нас – східних християн, дата Різдва теж 25 грудня, але уже за юліанським календарем, котрий зсунутий від григоріанського на 13 днів.
Різниця у 13 днів – це є надто велика часова похибка для календарів, що зараз викликає тільки релігійну плутанину, а у цивільному житті ніякого непорозуміння немає, оскільки використовується тільки григоріанський календар. А числа релігійних святкових днів уже увійшли у нашу звичку.
Тому, варто було б взяти це до уваги і ще раз заглибитися у слова Святого Письма.
День народження Христа у Старому Заповіті передбачався пророками близько 300 раз.
Так саме, у Святому Письмі згадується близько 700 раз число 7, котре освячене з початку Біблії і йому присвячений цілий розділ.
Тепер розглянемо наші неперехідні свята календаря, котрі пов’язані з числом 7.
7 січня – Різдво Христове.
14 січня – Новий Рік.
7 квітня – Благовіщення Пресвятої Богородиці.
7 липня – Різдво св. Йоана Христителя.
28 серпня – Успіння Пресвятої Богородиці.
21 вересня — Різдво Пресвятої Богородиці.
27 вересня – Воздвиження Чесного Хреста.
14 жовтня – Покров Пресвятої Богородиці.
21 листопада – Собор Архистратига Михаїла.
На відміну від наших девяти неперехідних свят у західних християн їх тільки два.
14 вересня – Здвиження Христа Господнього.
21 листопада – введення Богородиці у Храм.
Тобто, більшість наших свят мають Божу Благодать не тільки від найменування свят, але і від числа дня місяця на які вони випадають і є на мій пророчий погляд більш правильні.
Для підтвердження цих слів ми маємо за Провидінням Божим свій прилад – це Годинник прозріння.
Тут Матір Божа показує плин часу Своїми тінями сімок. Прийдіть до Годинника. Саме тут Пречиста підтвердить Божу Благодать Своїми показами. Добавить християнам у цьому часовому непорозумінні єдності. Бо Дух Святий устами апостола Йоана завзиває нас «… щоб усі були одно, як ти, Отче, в мені, а я в тобі, щоб і вони були в нас об’єднані, щоб світ увірував, що ти мене послав» (Йо. 17. 21).
В Україні, де зараз лється кров, Сама Богородиця відпускає наші гріхи – показуючи числове прозріння усім християнам.
Молю новонародженого Спасителя єдності усьому християнському світові.
Христос рождається! Славімо Його!

Пророк: Мирослав Копак

18.12.2014 року.

Похожие статьи:

Политические статьиЖовтневий Богородичний тест на прозріння

ОбществоСила моя у безсиллі прояляється

Политические статьиПутінська тінь сьомого жовтня у Тернополі

Коммунальные предприятияПрипинення Угорщиною реверсу газу в Україну на Годиннику прозріння

Политические статьиДень незалежності на годиннику прозріння.

Комментарии 0

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk

закрыть

Соц сети