"Свободу" вихлюпнув за склепіння Ради гнів пророка

29 октября 2014
4556 просмотров Голосов: 1 Автор:Пророк
article5884.jpg

«Свободу» вихлюпнув за склепіння Ради гнів пророка.
Так сталося, що мені доводилося побувати в епіцентрі демократичних подій на зорі утворення української держави, адже я живу неподалік співочого поля, де ці події відбувалися, а також довелося працювати із довіреною особою не будь кого, а саме народного депутата України декількох скликань – Д.Павличка.
Скажу відверто, романтизм початкової стадії будівництва України мене спочатку захоплював, але, як людину практичну, заяви відомих демократів стали насторожувати.
У цей час довіря до демократів, особливо на Західній Україні, було максимальним. Люди вірили, що якщо влада перейде у їхні руки, то Україна буде одразу такою багатою та процвітаючою, що увесь світ буде дивуватися та заздрити українцям.
Теперішні події доказали протилежне, світ дійсно дивується, як за 23 роки незалежності можна було перетворити державу у руїну.
Якщо раніше таке плюндрування було дрібним, неочевидним, таким, що так має бути, то теперішня біда є більш ніж очевидною.
Що я маю на увазі під ранішим плюндруванням?
Це приватизація, у результаті якої більшість заводів, фабрик, підприємств, тощо перестали працювати, а мільйони українців залишилися без роботи. У цьому процесі уже не було на кого ложити відповідальність, окрім, як на самих себе.
Тому, я так, як і більшість потерпілих українців поклався на самого себе.
В той час, як «прихватизатори» хапнули власність тернополян — кінотеатр «Україну» під гранд-базар, мені, як і більшості міщан дісталася дуля. Для мене і таких як я, пропонувалася для організації ринку ділянка, де скидалося сміття, росли зарослі дерев, котрі вибачте за слово служили безкоштовним виходком. Нам нікуди було діватися, ми погодилися на запропонований варіант міського голови, бо бачили, що це перспективне місце для торгівлі.
Я із сімєю розпочинав бізнес із палатки, а закінчив із девятьма торговими кіосками. Я передбачав, що тернопільські злодійчуки довго тут не дадуть існувати ринку. Тому у 2006 році висунув свою кандидатуру на посаду міського голови.
Зграї із злодійкуватих партій заспокоювали наші побоювання. Так, дружина сьогоднішнього губернатора Ю.Сиротюка, що торгувала на центральному ринку, розповсюджувала «Бомбу», що якщо «Свобода» прийде до влади, то кожному підприємцю під його торговим місцем земля буде приватизована. Але, ці нахаби прийшли не для того, щоб щось дати людям, а забрати все, навіть життя. Навесні 2012 року на частині ринку вони оголосили, що будуть будувати Церкву, щоб легше було порозгонити підприємців. Я був переконаний, що ця наглота бреше. Вони тільки використовують релігію, щоб красти, що є великим гріхом.
Тому, у 2012 році я вирішив болотуватися до ВР.Це стримало апетити зухвальців, бо вони прагнули хапнути більше. Моїм основним конкурентом був свободівець Олексій Кайда, котрий на цих виборах отримав майже 57% голосів виборців. Також, «Свобода» пройшла у парламент. Це окрилило зверхників. І ось, у 2013 році маски були зняті.
Захланні злакомилися навіть на пророка та сотень міщан мізерні прибутки від секонд-хенду. Мені, як пророку, нічого іншого не лишалося, як використати свої пророчі можливості: звернутися до міщан із слідуючим зверненням.
Слава Ісусу Христу! Шановні тернополяни!

Наближається свято Покрови Пресвятої Богородиці. У цей день тягни-герої будуть гучно відзначати свій шабаш Перемоги-знущання над Пречистою біля співочого поля.

Вони зійдуться, щоб похизуватися перед міщанами, що вони не бояться вічних пекельних мук та справедливого гніву своїх же виборців.

У цей день, захланні, намагатимуться просити Богородиці свого Покрову, Ласки та Благодаті Божої, щоб нагородити, напередодні ювілею Т. Шевченка, своїх же українських виборців, насамперед людей бідних та беззахисних, як підприємці гуманітарки, неочікуваними «подарунками» — познущатися над ними та добре їх пограбувати.

На цей раз, кривдникам, Матір Божа зішле свою Кару – заставить схаменутися. За кожен перевернутий кіоск на гуманітарці, за кожного пограбованого тернополянина, Пречиста позбавить гадів спокійного сну. Перевертні будуть здригатися у сні від перевертань у труні, мученика за віру та Україну – Йосифа Сліпого. Пророк: Морослав Копак.
Але, де там свободівці дивляться на якесь пророче звернення.
Вони гребуть своє. І уже на початку листопада 2013 року успішно розігнали базар, бо вони вважають, що це їхня, Богом дана земля.
Але Господь є. І уже з 21 листопада почав їх трусити. Захланні передбачили, що я та людина, що може їм помішати звершити Революцію Гідності. Тому, вирішили мене спекатися, підливши у мою криницю отрути. Але Господь мене зберіг для подальшої боротьби з негідниками. Революціонери мали чудовий шанс скористатися здійснити свій задум 1 грудня. Але їм потрібно було іншого – розпалити полум’я війни.
Я це одразу зрозумів, тому звертався усякими доступними способами до людей, щоб донести не тільки свою позицію, але і пророцтво Йоана Богослова та Йосифа Сліпого, щоб розпустити майдан. На жаль, мене тоді люди не послухались. У більшості, всі вірили «Свободі».
Але, я не зупинявся у своїх переконаннях.
Аварія лайнера «Боїнг-777», привернула мою увагу до Годинника прозріння, що поряд співочого поля.
У моєму виданні: «Годинник прозріння» від 28.07.2014 року, я пишу: « …24 липня, Богородиця завдала ще одну ношу на кволі українські плечі – вказавши тіню на Верховну Раду України сьомого скликання. В цей день парламентська коаліція припинила своє існування».
Тоді, без «Свободи» коаліція не могла розвалитися, отже не було б причин для дострокового припинення діяльності парламенту.
На що тоді сподівалася «Свобода», адже її фракція могла ще працювати три роки?
За їхнім задумом, на ще більше голосів.
Але Господь почув гнів та покарав кривдників не тільки пророка, але й мільйонів українців, котрих вони завели у смертельну пастку.
За результатами цьогорічних жовтневих голосувань у Тернополі Олексій Кайда має більш як вдвічі нижчу підтримку, порівняно із дво річною давністю – 23% голосів.
Можливо, це тільки у Тернополі така негативна оцінка роботи свободівців.
Та ні. У Львові ще плачевніший результат. Ірина Фаріон цього року набирає 16% голосів виборців, замість 68% у 2012 році.
«Свобода» приближається до 5% відмітки. Який жах. Її не вистарчає всього якихось 40-50 тисяч голосів.
Якраз тих гнівних пророчих голосів Тернопільщини, та України, котрих мені
вдалося переконати не голосувати за цю хижу зграю.
У цьому немало важну місію виконав Годинник прозріння, котрий наперед був збудований «Свободою», в пам'ять про сьогоднішню війну за незалежність України, ними же спровокованою.
Не бійтеся. Прийдіть усі до цієї святині. Тут вас Матір Божа застереже Своєю тіню на циферблаті Годинника від напасної хижої зграї, добавить розуму та сил. Пречиста завжди чекає на вас, як рідна мати.
Благодать Господа нашого Ісуса Христа з усіма вами. Амінь.
Пророк: Мирослав Копак.
29.10.2014 р.

Похожие статьи:

Политические статьиПророча просьба

Политические статьиПутінська тінь сьомого жовтня у Тернополі

Политические статьиПолювання на відьм

Политические статьиВелика пророча благодійність

Новости КультурыЗвернення пророка Мирослава Копака з нагоди ювілею Блаженнішого Йосифа Сліпого.

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk

закрыть

Соц сети