День незалежності на годиннику прозріння.

25 августа 2014
6029 просмотров Голосов: 0 Автор:Пророк
article5455.jpg

День незалежності на годиннику прозріння.
Останнім часом, від священників чутно, що на фоні нашого плачу Ярославни, Господь Бог від українців немов би відвернувся.
Як на мене, пророка Мирослава Копака, то навпаки.
Ще ніколи такого не було, щоб Всевишній зглядався на нас так, як у цей тривожний, останній час.
Напередодні наближення річниці відкриття, дива пов’язані із годинником прозріння, що поряд із Співочим полем.
Вони заключні у самій назві побудованого приладу.
Що це збудовано?
Одні кажуть, що це сонячний годинник. Однак, він не працює. Мовляв, щоб він функціонував його потрібно додатково обладнати годинниковим механізмом. Враховуючи сучасну катастрофічну економічну скруту, розраховувати на таке обладнання не приходиться.
Інші кажуть, що це квітковий годинник.
Поки ми збаламучені, навіть чітко не знаєм, що збудували, вказувати тіню Свого Покрову та правої Стопи на циферблат годинника взялася Сама Пресвята Богородиця.
Про покази годинника прозріння, напередодні Успіння Пресвятої Богородиці, сповіщаю Божому Люду своїм пророчим обов’язком.
Щоб показати свою виключну «святість» спадкоємниця червоної країни спорядила на Україну сорок по сім фур замаскованих хрестами цього ж кольору, для розуміння їх, як конвою із брязкання зброєю.
Від цього хрестового здивовиська, Почаївська Матір Божа аж здригнулася та показала тіню Своєї Стопи на циферблаті хронометра число 13.08.2014. Сума двох перших чисел дає три рази по сім, а остання, теж — сім. У цей день Матір Божа, таким чином, послала святості Патріарха спадкоємниці червоної країни чергове випробування — собором обрання українського предстоятеля, зобов’язуючи його Патріаршу святість до гарантованого виконання своїх обов’язків, у тому числі миротворчих, покладених на нього Господом Богом.
Але, цього дня, замість направлення спадкоємницею червоної країни з миротворчою місією на собор свого Патріарха, вона робить усе навпаки – приближає до українських кордонів свій хрестовий конвой, щоб побрязкати зброєю.
Від такого зухвальства Пречиста аж розгнівилася. Вона нагадала спадкоємниці червоної країни та її Патріаршій святості жах крахом лайнера 17-го числа минулого місяця, кинувши тінь на годинниковий циферблат 17-го серпня.
У цей день Богородиця надіслала ще один тест спадкоємниці червоної країни та її Патріаршій святості – інтронізацією українського предстоятеля.
Позиція «богообраних» не змінилася – конвой із фур, ще гучніше забрязкав зброєю.
З такими червоними спадкоємницями Господь Бог не має нічого спільного. Він з нами – українцями. Доказом цього вислову являлася присутність самої Богородиці на нашому найбільшому державному святі – Дні Незалежності.
У цей день, незважаючи на похмуру погоду, Пречиста прийшла, щоб рясним дощем відмити 23 річні гріхи і світлом Свого Покрову показати числа – 24.08.2014, для українського прозріння. Сума першим двох чисел дає два рази по сім, а остання, теж – сім.
Не бійтеся. Прийдіть і ви до годинника. Не під залізобетонними склепіннями Церков, а тут, просто неба, Богородиця побачить вас, застережить тіню Свого Покрову ваші хибні думки та рішення, попередить від напасті. Вона чекає на вас, як рідна мати. Заради вашого прозріння, Пречиста завжди рада приймати вас безкоштовно та цілодобово.
Благодать Господа нашого Ісуса Христа з усіма вами! Амінь.
Пророк: Мирослав Копак
25.08.2014 року.

Похожие статьи:

Политические статьиСкандальне джерело

Новости ПолитикиДо Дня незалежності Трамп дав Україні важливу обіцянку

Политические статьиПокази сонячного годинника

Политические статьиПутінська тінь сьомого жовтня у Тернополі

Новости УкраиныУкраїна святкує 28-й День Незалежності.ВІДЕО

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk