Покази сонячного годинника

27 июля 2014
5228 просмотров Голосов: 0 Автор:Пророк
article5313.jpg

Покази сонячного годинника.
Незабаром виповниться перша річниця з дати великого дарунку тернопільській громаді міською владою – сонячного годинника, що поряд із Співочим полем, за новітніми задумами, як символу уже українського безбожництва.
Але Милосердному та Всемогучому Божому Провидінню сподобалося інакше.
Щоб підтвердити євангельські слова:»Не увіруєте, якщо не побачите чудес та див!» (Йо.4,48), сонячний годинник став приладом саме для показу чудес та див.
Про цю останню Господню Новину сповіщаю Божому Люду своїм пророчим обов’язком.
На диво, одразу після введення в експлуатацію, прилад почав функціонувати.
Вказувати тіню Свого Покрову на циферблат годинника взялася Сама Пресвята Богородиця.
Першою тіню Пречиста вказала на сьомого по рахунку українського комуністичного керівника держави (Хрущов, Брежнєв, Черненко, Кравчук, Кучма, Ющенко, Янукович).
Від вказівного удару, Янукович схопив невидимий Господній дарунок, скарб — найцінніший із усіх скарбів, омріяний багатьма поколіннями українців – Свободу та Незалежність і вкинув її на терези вагань.
Останні мали визначити подальшу долю розміщення дорогоцінності у зв’язку із нездатністю самим вдало зберегти та примножити скарб.
І ось, терези чітко показали ясність, що дорогоцінність потрібно розмістити у Брюсселі. Цим скористався сьомий, демонструючи підтвердити покази приладу.
Але, тінь на годиннику вказала тричі на сімку 21 листопада, вмішавши у подію країну – сімку, жовтневого перевороту 7-го листопада 1917 року та немов би магнітом повернула у протилежну сторону та притягувала до себе свого сьомого керівника.
Українці справедливо обурилися такою підлою оборудкою та вирішили спекатися сьомого керівника.
На майдані, численних мітингах, в храмах та у своїх домівках люди зверталися багатотисячними молитвами та постом з проханням до Пречистої Діви Марії, зглянутися на їхні благання – прогнати сьомого керівника.
Пречиста довго вагалася, не хотіла порушувати положень Святого Письма, щоб благальними, не дай Боже, не потрапили у якусь небезпечну пастку, вкотре попереджаючи числом сім про неї. Це була сума чисел 2014 року від народження її Сина – Ісуса Христа.
Незважаючи та таке вагоме застереження, благальники були непохитними у своїх прагненнях.
У цій ситуації Богородиці не вдалося вгамувати прохачів.
Але, після першого потрапляння благальників у смертельну пастку, Страждальна Мати зглянулася на постраждалих та експортувала сьомого керівника до сьомої країни. За це сьомі згуртувалися та налаштували переможцям, ще смертельнішу пастку.
Після довгого перебування постраждалих у смертельній пастці, велелюдних благань, Страждальна Мати зглянулася на них, своїм єдино можливим та справедливим рішенням – наданням обіцяної гарантованої допомоги світом у випадку необхідності.
Тому, Покровительці українського війська не залишилося варіантів вибору, як вказати світу час допомоги випадку необхідності тіню на сонячному годиннику.
Напередодні прощі до Зарваницької Матері Божої, Пречиста це здійснила – тіні почали ритмічно падати. Годинник знову показав сімку – суму чисел від 2014 року. Потім, тінь вказувала на сьомий місяць – липень. Дальше – на 17-те число місяця. Тінь продовжилась на рейсі Мейч 17, тричі вразивши лайнер «Боїнг – 777». Цією дією, як ніколи раніше, Страждальна Мати збурила світ – численними невинними жертвами, привернула увагу до ще жахливішої та смертельнішої пастки, налаштованої ядерною країною сімкою, Україні.
Незважаючи на затьмареність після аварії жахом, збентеженням та здивуванням, прочани не повернулись, не злякалися, не сконцентрувалися на визволенні із пастки, немов би призабули про неї і навіть насмілилися прийти вкотре просити Покрову та Благодаті Зарваницької Матері Божої.
Захланні злакомилися це однією сімкою, котра була у схованці Богородиці. Тому, прибули, як завжди велелюдно, щоб виманити і це надбання. Для цього, на прощу, прибув один із лідерів парламентської коаліції. Від імені прочан, для здійснення захланного задуму, він благав Пресвяту Богородицю Своєї Благодаті та Покрову.
На цей раз Пречиста довго не вагалася. Вона сказала:»Якщо вас нічого не вчить ваша страждальна історія, якщо для вас смертельна пастка – благодать і вам вона навіть подобається, то беріть і цю лакомку.
Водночас, скористаюся вашою страждальною нагодою для пролиття світла свого Покрову по визволенні вас із смертельної пастки та запобігання подібних напастей.
Задумайтесь, що до Мене ви прийшли завдяки моєму Сину – Ісусу Христу. Через Нього Я стала Страждальною Матір’ю. Я пережила страшні муки, страждання та жахливу смерть розпяттям на хресті Свого Сина. Невже така кривава жертва Божого Сина вас не зупиняє і ви знову помножуєте муки та страждання Мого Сина. Життя – Господній дарунок. І не кожен повинен розраховувати на життя по новому. Скажу вам відверто, Я не очікувала такого результату від розпяття Свого Сина. Адже, цією жахливою подією, Син Божий застерігав людство від земного пекла. Таким чином, взяв на себе страждання прийдешніх поколінь, жахливою смертю закликаючи із потойбічного світу живих – досить плюндрувати! Нехай, ці два останніх слова будуть народам моїм дарунком, а вам страждальним українцям – Покровом».
І рівно через сім днів з часу ритмічного падання тіней на годинник, а саме 25 липня Богородиця завдала ще одну ношу на кволі українські плечі – вказавши тіню на Верховну Раду України сьомого скликання. В цей день парламентська коаліція припинила своє існування. Україна залишилася без уряду.
Далекі малазійці і то побачили в аварії на українській землі якусь числову дивність та негайно вилучили номер рейсу Мейч 17, замінивши на рейс Мейч 19.
На жаль, у нас українців притуплене це почуття.
Але тепер ми знаємо, що у нас є незвичайний прилад, для розпізнання чудес та див. Це сонячний годинник. Не бійтеся. Підійдіть поближче до нього. Можливо тут Страждальна Мати застережить тіню свого Покрову ваші хибні думки та рішення, попередить від напасті. Вона чекає на вас, як рідна мати. Рада приймати безкоштовно та цілодобово.
Благодать Господа нашого Ісуса Христа з усіма Вами! Амінь.
Пророк: Мирослав Копак
28.07.2014 р.

Похожие статьи:

Политические статьиСкандальне джерело

Политические статьиПутінська тінь сьомого жовтня у Тернополі

Политические статьиДень незалежності на годиннику прозріння.

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk