Рік для прозріння

21 февраля 2015
3388 просмотров Голосов: 0 Автор:Пророк
article7474.jpg

Рік для прозріння
17 лютого минуло 123 роки від дня народження Мученика за віру та Україну Блаженнішого Йосифа Сліпого.
Сталося так, що у нього було більш гарне прізвище — Коберницький. Але, зовсім не випадково Йосиф зрікся його на більш підозріле, котре торкалося вади одного із пяти людських почуттів — зору. Про таку людину говорять — сліпий. Кажуть, якщо Господь позбавляє людину одного із почуттів, то нагороджує іншим. Від Бога Сліпий отримав особливу харизму — немов би «третє око» — пророчий дар. Блаженніший сам відчув це, помінявши призвище.
А зробив він це заради нас, залишивши, як досвідчений лікар українцям свій пророчий діагноз — сліпі, таким чином, щоб попередити лікування цієї жахливої хвороби нещастями та бідою.
Число дня народження Блаженнішого, незалежно від нашого бажання, стало знаковою датою для українців. 17 лютого минулого року у державі ще був мир та надія на нього. А вже наступний день ознаменувався кривавими подіями на Майдані.
Цьогорічний ювілей Мученика увійшов в історію, як день прийняття Радою Безпеки ООН Резолюції у підтримку Мінських домовленостей.
Цей містичний числовий збіг теперішніх подій не можливо пояснити людським розумом, що доказує у немічності цього органу.
Тому, подолати розумову немічність та смуту можливо лише двома шляхами: силою та вірою (теологією).
На жаль, наступний день після минулорічного ювілею Блаженнішого українці свою розумову немічність компенсували не вірою, а грубою силою.
Цитування пророцтв Святого Письма, Заповіту Блаженнішого і навіть страшне передвістя вчинене Папою Франціском із голубами миру не перешкодило подолати розумову смуту кривавим шляхом.
Віра дає не тільки надію, а й тверде переконання на мирне вреголювання конфлікту.
Містичний збіг чисел сімки, тому підтвердження.
Адже, 11 лютого переговори у Мінську розпочалися о 7 годині 21 хвилині вечора. 21 хвилина, це три рази по сім. Тривали перемовини майже 17 годин.
Мученик Йосиф терпів довгих 18 років:«Увязнення ніччю, тайні судилища, безконечні допити і підглядання, моральні і фізичні знущання і упокорення, катування, морення голодом; нечестиві слідчі і судді...»
І після всього цього знущання Сліпий пише: "… дякую Всевишньому за те що мене били, а не величали раби! Прощаю їм усім, бо й вони — тільки знаряддя у руках Всевишнього..."
Перефразовуючи Блаженнішого ми теж цілий рік були знаряддям у руках Всевишнього.
Це вказує нам на універсальну основу для світу, потрібну нам зараз, щоб російсько-українська війна не залишилася у памяті наших нащадків, таким собі, черговим кривавим конфліктом.
В память про монголо-татарську орду на нашій землі залишився Слід правої Стопи Матері Божої. Орди вже давно немає, а Слід залишився.
Нова орда нагадує про себе усім українцям теж своїм слідом — Годинником прозріння.
Прийдіть до нього за прощенням, щоб знову не опинитися у якості знаряддя у руках Всевишнього.
В память про Героїв Небесної Сотні, загиблих Героїв у 21 війні за незалежність України, Матір Божа очікує вас біля Годинника. Тут завжди нас чекають материнські Богородичні обійми.
Благодать Господа нашого Ісуса Христа з усіма вами. Амінь.
Пророк: Мирослав Копак
18.02.2015 року.

Похожие статьи:

Политические статьиПутінська тінь сьомого жовтня у Тернополі

Политические статьиПророча просьба

Политические статьиПолювання на відьм

Политические статьиВелика пророча благодійність

Новости КультурыЗвернення пророка Мирослава Копака з нагоди ювілею Блаженнішого Йосифа Сліпого.

Комментарии 0

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk

закрыть

Соц сети