Рух Наливайченка "Справедливість" підтримав людей, які сьогодні вийшли на Майдан (відео, фото)

27 июля 2017
4809 просмотров Голосов: 0 Автор:Spravedlyvist Kyiv obl
article15644.jpg


"Завдяки недолугим діям президента перше зібрання штабу Спільних дій символічно відбулося на Майдані", — заявив у своїй промові керівник Секретаріату партії Наливайченка, волонтер Руслан Колєсніков.

Керівник Київської обласної регіональної парторганізації ГПР "Справедливість" Бєдовой Костянтин заявив, що владі потрібно сказати рішуче "НІ", щоб вона пішла в законний спосіб.
 


Без партійної символіки, з паспортами та Конституцією. Не за лідера "Руху ноих сил" Михайла Саакашвілі, якою Петро Порошенко вчора вирішив позбавити українського громадянства, а проти свавілля влади на чолі з президентом Порошенком. Основне гасло близько трьохсот мітингуючих, які сьогодні прийшли на Майдан Незалежності, — "Ми проти замаху на нашу свободу!".

Проти режиму Порошенка, який, на жаль, діє зараз в Україні, вийшли і активісти Руху Валентина Наливайченка "Справедливість", розповів керівник Секретаріату партії Руслан Колєсніков. Він упевнений: рішення президента щодо громадянства Саакашвілі — політична розправа над опозиційним політиком. 

"Питання до Порошенка: чому ви не позбавили громадянства Януковича, Захарченка, Плотницького? Чи це для вас — достойні українці???" — наголосив під час свого виступу Колєсніков.


У Русі Наливайченка впевнені: одним із факторів, який вплинув на таке рішення Порошенка, стала інформація про об'єднання партіотичних опозиційних сил та створення по всій країні штабів Спільних дій, основна мета яких — боротьба з корупцією. Минулого тижня про це заявили Михайло Саакашвілі та Валентин Наливайченко.

"Якби влада не противилася, штаби Спільних дій будуть працювати по всій Україні! І завдяки недолугим діям президента перше засідання Штабу відбулося тут — на Майдані! Символічно, я вважаю!" — зазначив Руслан Колєсніков.


 

Похожие статьи:

Политические статьиСправедливе звільнення чиновника бородянщини

Политические статьиЕлектронні вибори впевнено виграє лідер Руху "Справедливість" - Валентин Наливайченко

Политические статьиНаливайченко назвав два кроки з боку України, щоб зупинити агресію Росії

Политические статьиВалентин Наливайченко на відкритті фотоконкурсу газети «День»

Политические статьиНаливайченко: Ми не скоримося, доки агресор не піде з нашої землі разом зі своїми маріонетками та санкціями

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk