Скандальне джерело

11 ноября 2014
4792 просмотра Голосов: 1 Автор:Пророк
article6013.jpg

Скандальне джерело.
Скільки є на світі всяких джерел, але такого скандального мабуть ще не було.
Історія цього джерела сягає безбожних комуністичних часів.
Тодішній атеїстичний виконком Тернопільської міської ради за рік до закладання парку «Комсомольський» розпочав його засновувати із гідрологічної пам’ятки природи – Тернопільського джерела.
У цей час такі будови здійснювалися на ентузіазмі комсомольців, учнівської та студентської молоді, котрої у цей час у Тернополі не бракувало.
Після важкої праці у молоді виникала потреба вгамувати спрагу тілесну, що новоутворене джерело і задовольняло.
Але і осторонь не залишилося Боже Провидіння, котрому сподобалося використати атеїстичний виконком, щоб заснувати у майбутньому джерело і для вгамування спраги духовної, шляхом містичного збігу чисел, а саме сімки, освяченої з початку Біблії.
Тому, рішення Тернопільського виконкому за №131 про заснування джерела, датоване 14-м березнем 1977 року.
Тут, число дня місяця має дві сімки та числа року теж із двома сімками.
Це джерело було розміщене на схилі теперішнього співочого поля, від якого брала початок річка Рудка. Воно також було відоме, як Кузьмовичеві джерела.
Згодом джерело забудували круглою кам’яною огорожею, в середині якої розмістили сонячний годинник.
Міщани з прилеглих мікрорайонів роками брали з цього джерела воду для власних потреб, хоча повідомлялося, що вона шкідлива для здоровя. Але і знайшлися такі люди, котрі вважали воду із Тернопільського джерела цілющою.
За незалежної України «Комсомольський» парк переіменували у парк «Національного відродження». Останнє поняття, новоспечені зверхники бачили у шматуванні території парку під житлову забудову.
Не залишилися осторонь цього процесу люди, котрі вважали воду із джерела цілющою. Вони під національним відродженням розуміли відродження віри. Тому, згодом на місці джерела та сонячного годинника забудували каплицю.
Але, таке «зухвальство» не сподобалося новітнім зверхникам. У 2011 році виник конфлікт між міською владою та релігійною громадою.
Про скандал заговорила вся Україна.
Після зруйнування каплиці, труба по якій текла вода була пошкоджена. Джерело перетворилося на тоненьку цівочку.
Але, все одно і цієї тонесенької цівочки влада пошкодувала своєму народові. Стояло питання руба: взагалі припинити діяльність цього джерела та позбавити людей перебувати біля нього, щоб унеможливити молитися віруючим.
Цього було досягнуто шляхом високого засипання джерела та старого сонячного годинника і забудовою, точно на тому самому місці, подоби годинника, за новітніми задумами, як символу уже українського безбожництва.
Але Милосердному та Всемогучому Божому Провидінню сподобалося інакше.
Щоб підтвердити євангельські слова:«Не увіруєте, якщо не побачите чудес та див!» (Йо.4,48), годинник став приладом саме для показу чудес та див. На вигляд він неначе літаюча тарілка, що прилетіла з космосу, щоб застерегти нас від напастей, та приземлилася приблизно посередині між Зарваницькою та Почаївською Матірю Божою.
На диво, одразу після введення в експлуатацію, прилад почав функціонувати.
Вказувати тіню Свого Покрову та Стопи на циферблат годинника взялася Сама Пресвята Богородиця.
Тепер, всупереч неймовірних зусиль безбожників, у нас є новітній прилад для духовного прозріння – це Годинник прозріння.
Не бійтеся. Підійдіть поближче до нього. Можливо тут Страждальна Мати застереже тіню свого Покрову ваші хибні безбожницькі думки та рішення, попередить від напасті. Вона чекає на вас, як рідна мати. Пречиста завжди рада приймати вас безкоштовно та цілодобово.
Благодать Господа нашого Ісуса Христа з усіма Вами! Амінь.
Пророк: Мирослав Копак
11.11.2014 року

Похожие статьи:

Политические статьиПутінська тінь сьомого жовтня у Тернополі

Новости УкраиныУ храмі Христа Спасителя прихожанин розкидав Дари волхвів

Политические статьиДень незалежності на годиннику прозріння.

Политические статьиПокази сонячного годинника

ОбществоСила моя у безсиллі прояляється

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk