Свій варіант вирішення проблеми легалізації машин на європейських номерах запропонував лідер руху Справедливість, кандидат у президенти Валентин Наливайченко

6 сентября 2018
5810 просмотров Голосов: 0 Автор:Spravedlyvist Kyiv obl
article17631.jpg

«Я проти «авторепресій» Я за європейську спрощену модель легалізації таких автівок! Люди мають розмитнювати машини задешево, а потім їздити легально і раз на рік платити податок до місцевих бюджетів», – заявив політик на Закарпатті, де зараз перебуває з робочим візитом.

 

Валентин Наливайченко зауважив, що за відсутності нормальних доріг, гідних зарплат і пенсій люди часто не мають іншого виходу, ніж купляти такі машини: «Не забороняйте! Дійте в інтересах людей, наповнюйте місцеві бюджети! Як сину довезти мамі хліба, як батьку завезти дитину до школи? Потрібна машина!» — вважає лідер Руху «Справедливість».

 

За результатами нещодавнього опитування Соціологічною групою "Рейтинг", більшість українців виступають проти повної заборони на ввезення в Україну імпортних авто, виготовлених раніше 2008-2009 року.

 

62% українців вважають, що потрібно зменшити податки і зробити доступнішими імпортні автомобілі.

 

На сьогодні близько 420 тис "євроблях" пересувається Україною або у митному режимі транзиту або тимчасового ввезення.  З них близько 125 тис знаходяться на митній території України з порушенням терміну.

Найкращим варіантом виходу із проблеми «євроблях» половина опитаних вважає дозвіл на їх розмитнення — але за умови зменшення податків.

 

Законопроект про «євроавтівки» зараз готують до другого читання у Верховній Раді.

 

Похожие статьи:

Политические статьиНа Тернопільщині суд зобов’язав поновити реєстрацію кандидатів у депутати до ОТГ від Руху “Справедливість”

Политические статьиЖодних звинувачень Наливайченку не висунуто – Лубківський

Политические статьиМеч Справедливости или Бегущий по лезвию бритвы

Политические статьиВалентин Наливайченко про безпеку телекомунікацій

Политические статьиРух Валентина Наливайченка "Справедливість" рішуче засуджує позбавлення українського громадянства Михайла Саакашвілі

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk