У Київради - новий секретар. ХТО ВІН???

19 июня 2014
3595 просмотров Голосов: 0 Автор:Pavel Nek
article5076.jpg

На засіданні його кандидатуру підтримали 93 депутати, 16 депутатів голосували проти цієї кандидатури, а 6 утрималися.

Олексій Рєзніков — український адвокат.

Партнер, керівник судової практики юридичної фірми «Меджістерс» (Magisters), депутат Київської міської ради — член комісії з питань правопорядку, регламенту і депутатської етики, Заслужений Юрист України, заступник голови Громадської ради при Державній судовій адміністрації України, член правління Асоціації юристів України, член Київської міської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури

ОСВІТА

У 1991 році закінчив юридичний факультет Львівського державного університету ім.І.Франка (спеціальність «правознавство», диплом з відзнакою). У 1984-86 роках проходив строкову службу в лавах Радянської Армії у складі парашутно-десантної служби. Тоді ж відкрив у собі талант дитячого письменника — почав писати казки. Під час навчання в університеті організував збірну команду «Що? Де? Коли?», Був активним КВНщиків, учасником СТЕМу, з яким об'їздив чи не весь колишній СРСР. Також у студентські роки був переможцем Студентської Олімпіади серед юристів в Україні (УРСР) в особистому заліку та командному. Представляв Україну на Студентській Олімпіаді Юристів СРСР Вільно володіє російською та українською мовами, англійська і польська — розмовна. Свідоцтво про право на здійснення адвокатської діяльності отримав 10 березня 1994 року.

НАГОРОДИ ТА ВИЗНАННЯ

Протягом останніх 10 років О. Рєзніков входить до числа найвідоміших юристів України. C 2007-го року (і в наступні роки) незмінно очолює рейтинг кращих фахівців з вирішення спорів за версією міжнародного профільного видання «PLC Which Lawyer?». З 2008-го року входить в першу категорію юристів з вирішення спорів за версією видання Chambers Europe. Входить в 50-тку кращих юристів України за версією рейтингу «Провідні юристи Україна». У 2010-му World's Leading Litigation Lawyers Guide визнав А. Резнікова одним з кращих судових адвокатів в Україні. У цьому ж році журнал «Фокус» назвав О. Рєзнікова в числі 30-ти найуспішніших адвокатів країни. Заслужений Юрист Україні (2006 р.), Почесний професор Міжнародного Соломонового Університету (2008р.) Звання присуджено за серію майстер-класів, проведених для студентів, аспірантів, практикуючих юристів.

ПРОФЕСІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ

Професійну діяльність почав, будучи студентом 5-го курсу університету: організував спільно з партнерами брокерську компанію «Галицькі цінні папери» (Galicia Securities). GS першої в Україні організувала і провела відкриту підписку на акції комерційного банку і страхової компанії. Був також засновником адвокатської компанії «Правіс» (пізніше «Резніков, Власенко і партнери»), яка в 2006 році в результаті злиття об'єдналася з юридичною фірмою «Магістр і партнери». Нинішня назва компанії — Magisters. Сьогодні це міжнародна юридична компанія з офісами в Києві, Лондоні, Москві, Мінську й Астані. У 2009 і 2010 роках компанія стала переможцем рейтингу Chambers Europe Awards. в 2010 році Magisters була визнана найкращою юридичною компанією в Росії і СНД за версією британського журналу The Lawyer.

О. Рєзніков володіє величезним досвідом ведення справ у сфері виборчого права, у сфері приватизації та цінних паперів, захисту честі, гідності та ділової репутації. Спеціалізується на вирішенні спорів з податковими, митними та іншими органами влади. Є провідним фахівцем в галузі протидії рейдерству. Відомий як успішний і ефективний переговірник, фахівець з вирішення конфліктів шляхом укладання мирових угод. Має великий досвід представництва клієнтів у Вищому Господарському Суді України, Вищому Адміністративному Суді України, Верховному Суді України.

РЕЗОНАНСНІ СПРАВИ

2000-2004 р.Представництво і захист інтересів російської телекомунікаційної компанії МТС. Правове забезпечення та представництво інтересів суб'єктів виборчого права під час виборів у народні депутати України, зокрема О. Жира, та І. Гаврилюка Правовий супровід справи за звинуваченням Першого заступника голови НБУ В. Бондаря Представництво інтересів народного депутата В. Пинзеника в судовій розгляді проти газети «Київські відомості» (в ході розглядів газету зобов'язали опублікувати спростування неправдивої інформації) Представництво інтересів ЗАТ «Газтранзит» в судовій справі проти Шевченківської районної податкової інспекції к.Кіева про визнання недійсним рішення про нарахування штрафних санкцій

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk