​Вже зареєстровано 23 бажаючих стати Президентом України, але без Дарта Вейдера

3 апреля 2014
4425 просмотров Голосов: 2 Автор:Євген Торін
article4372.jpg

ЦВК України сьогодні, 3 квітня в четвер, завершила реєстрацію претендентів зайняти пост президента України.

Статус кандидата на намічених на 25 травня виборах отримали 23 людини з 46-ти, які подали заяви. Всі кандидати зобов'язані були до півночі 30 березня представити в Центральну виборчу комісію необхідні документи, а також внести виборчу заставу у розмірі 2,5 мільйонів гривень.

Дев'ять зареєстрованих кандидатів були висунуті від політичних партій, серед них: Юлія Тимошенко — від «Батьківщини»; Олег Тягнибок — від партії «Свобода» та Дмитро Ярош — від «Правого сектору». Інші кандидати — самовисуванці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ НА «VREMYA.EU»: Выборы Президента выиграл бы Порошенко — соцопрос

До того ж, на сьогоднішньому засіданні ЦВК відмовила першому заступнику голови «Інтернет-партії України» Дарту Вейдеру в реєстрації. Це рішення ухвалили із причини фальсифікації даних, наданих кандидатом від «Темної сторони Сили» до виборчкому, а також на підставі деяких інших порушень при подачі документів.

— Може здатися, що це безневинний жарт. Але за цей жарт хтось заплатив 2,5 мільйонів гривень! Хтось, кому вигідно перетворити вибори Президента України на фарс. До того ж варто враховувати і велику увагу російських ЗМІ до цього театру, — поділився представник ЦВК Ігор Жиденко.

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk