У Криму за участю російської партії створили антифашистський фронт

5 февраля 2014
8323 просмотра Голосов: 0 Автор:
article3580.jpg

У Сімферополі відбулося установче засідання громадського руху Слов'янський Антифашистський Фронт (САФ), в ході якого був прийнятий і підписаний маніфест організації, передає інформагентство УНН.

Документ підписаний головою Всеросійської партії Родіна Олексієм Журавльовим і партії Русское Единство Сергієм Аксьоновим.

"Протестний рух у Києві, який почався з гасел підтримки курсу на євроінтеграцію, стрімко скотився до екстремістських і антидержавних форм боротьби з офіційною і законною владою. Авангардом насильницького протистояння є так звані українські націоналісти і неонацисти - організації бойовиків ультрарадикального полку, якими керують закордонні інструктори та політтехнологи", - йдеться в документі.

У документі також сказано про "загальногромадянську мобілізацію та розгортання в регіонах країни масової антифашистської громадської кампанії Звільнення України".

Раніше 1 лютого на позачерговому всеукраїнському зльоті керівників первинних організацій в Харкові було прийнято рішення про створення всеукраїнського громадського союзу Український фронт. Пропозицію, озвучену головою правління ХОО Союзу ветеранів Афганістану Володимиром Рижковим, було підтримано одноголосно.

Похожие статьи:

Новости ОбществаУкртелеком втратив зв’язок, а Сімферополь не приймає літаки

Новости УкраиныКрымские небесные просторы заблокированы: закрыт военный аэродром в Кирово и гражданский в Симферополе

ПроисшествияУкраинские паспорта в Крыму забирают или рвут

ПроисшествияОпубликовано видео ограбления журналистов «казаками» в Симферополе

ПроисшествияВ Симферополе американца, друзья которого поддерживают «Евромайдан», избили

Комментарии (1)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk