В Україні заборонили «Бригаду»

27 октября 2015
4399 просмотров Голосов: 0 Автор:Вова Шешурак
article10786.jpg

У Держкіно оприлюднили новий список російських фільмів, заборонених до показу. У державній реєстрації було відмовлено двом серіалам — «Тільки ти» і «Синдром дракона». Крім того, українці тепер не зможуть подивитися ні по одному з телеканалів найвідоміші російські серіали — «Вулиці розбитих ліхтарів» і «Бригаду». На ці фільми були анульовані прокатні посвідчення.

Держкіно надало таку інформацію на своїй сторінці у Фейсбуці. У повідомленні говориться, що за останні два місяці державної реєстрації позбулися відразу кілька фільмів, знятих в Росії. Також наголошується, що анульовані прокатні посвідчення «Станиці», «Полювання на піранью», «Історії льотчика», «Ми з майбутнього» та інших картин.

Раніше Держкіно заборонило до показу російський телесеріал «Білі вовки». За словами представників Держкіно, в серіалі розповідається про роботу спецназу, і такий фільм показувати в Україні не можна. Крім того, серіал напханий нецензурною лайкою, а також він пропагує насильство. Під заборону Держкіно потрапили десятки фільмів, а в окрему «категорію» увійшли всі фільми і серіали за участю Івана Охлобистіна, який числиться в чорному списку за свої негативні висловлювання на адресу українського народу.

Похожие статьи:

Новости ПолитикиЯнукович збирається до Путіна - адміністрація президента

ОбществоТоп-10 провальних фільмів 2015 року

Новости Преступности​У ДНР пересварилися і не можуть вирішити «чи оголошувати війну Україні»

Новости Украины​В Україні навала проплачених людей з РФ і Придністров'я. Це фактично оголошена війна, - голова СБУ

ОбществоСкачувати піратські фільми стане набагато складніше

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk