"Регіонал": Скандал із німецьким орденом Віталія Кличка може стати імпульсом для відцентрових процесів усередині опозиції

15 января 2014
3131 просмотр Голосов: 0 Автор:
article2898.jpg

Орден «За заслуги», отриманий Віталієм Кличком від уряду Німеччини, став лише каталізатором, який піднімає на поверхню внутрішні розбрати в опозиційному середовищі. Так народний депутат України, член парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Сергій Горохов прокоментував вимогу депутата від «Батьківщини» з Полтавської області до лідера «УДАРу» надати інформацію з приводу ордена, отриманого ним від уряду Німеччини.

Про це повідомляє прес-служба партії.

«Зростання розколу в опозиційному середовищі і повна нездатність її лідерів порозумітися з соратниками – результат прагнення до влади за будь-яку ціну», — наголосив Сергій Горохов.

За його словами, коли вже рядові партійці обурені стилем життя своїх лідерів – це тривожний симптом політичного розкладу всього опозиційного табору.

«Орден „За заслуги“, отриманий Віталієм Кличком від уряду Німеччини, став лише каталізатором, який піднімає на поверхню внутрішні розбрати в опозиційному середовищі», — вважає політик.

За його словами, отримання нагород, знаків пошани політиками від іноземних держав – не просто підтвердження продажності так званих «патріотів», а й додатковий доказ того, що дії лідерів української опозиції режисуються з-за кордону.

Народний депутат також зазначив, що скандал з орденом лідера «УДАРу» може стати імпульсом для відцентрових процесів усередині опозиції. «У цій ситуації важливий не стільки факт отримання Віталієм Кличко німецького ордена, тим більше це сталося майже чотири роки тому. Важливо, що рядові представники опозиції почали відкрито критикувати своїх лідерів, а це для нинішньої опозиційної трійки означає початок кінця», — резюмував він.

Похожие статьи:

Новости ЭкономикиЯк зросли зарплати в різних регіонах України

Новости ПолитикиПартия регионов готовится к принятию бюджета вне стен Рады – оппозиция

Новости ОбществаНа радиостанцию «Эра» приходят раскрученные ведущие из Москвы - СМИ

Новости ЭкономикиРегионы Российской Федерации в состоянии дефолта

Новости УкраиныБюджети регіонів мають спрямовуватися на соціально-економічний розвиток - Янукович

Комментарии (1)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk