Азаров сфальсифікував рішення Кабміну про відмову від угоди з ЄС

6 декабря 2013
3879 просмотров Голосов: Автор:
article1775.jpg

 

На засіданні Кабінету міністрів 21 листопада, після якого прем’єр-міністр Микола Азаров заявив про відмову від підписання Угоди про асоціацію з ЄС, були присутні менше половини міністрів. Як випливає з документу, оприлюдненого телеканалом "Еспресо", на засіданні уряду були присутні лише 9 міністрів з 22-х.

На доленосному засіданні уряду щодо відмови від асоціації були присутні всього 9 міністрів з 22-х Про це повідомили у відповіді на журналістський запит Еспресо.TV в Кабінеті міністрів.

На засіданні були присутні 9 міністрів Кабміну. Зокрема, Олександр Клименко (міністерство доходів та зборів), Михайло Короленко (міністр промислової політики), Олена Лукаш (міністр юстиції),Леонід Новохатько (міністр культури), Микола Присяжнюк (міністрерство аграрної політики та продовольства), Равіль Сафіуллін (міністр молоді та спорту України), Едуард Ставицький (міністр енергетики та вугільної промисловості), Дмитро Табачник (міністр освіти і науки) та Геннадій Темник(міністр регіонального розвитку).

Виходячи з офіційної відповіді на запит "Еспресо.tv", на важливому для України засіданні не був присутній жоден віце-прем'єр-міністр (їх немає в списку присутніх). Тобто Сергій Арбузов, Юрій Бойко, Олександр Вілкул, Костянтин Грищенко не з'явилися 21 листопада.

Ще дев’ять міністрів пропустили засідання. Зокрема силовики міністр МВД Віталій Захарченко та міністр оборони Павло Лебедєв. Міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова, міністр соцполітики Наталія Королевська, міністр іноземних справ Леонід Кожара, міністр фінансів Юрій Колобов, міністр інфраструктури Володимир Козак, міністр екології Олег Проскуряков та міністр економічного розвитку Ігорь Прасолов.

Нагадаємо, Микола Азаров і Кабінет міністрів України на засіданні 21 листопада 2013 р. прийняв розпорядження згідно з яким в інтересах національної безпеки України процес підготовки до укладання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС призупинено.

У результаті цього рішення того ж дня у Києві та Львові люди почали збиратися на стихійні акції протесту, що переросли у Євромайдани, які тривають досі.

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk