Януковичу може загрожувати саботаж силовиків - експерт

7 декабря 2013
3186 просмотров Голосов: Автор:
article1789.jpg

"Переконаний, що у Януковича достатньо повноважень, щоби зберегти владу. Єдине, що йому якось може загрожувати – це саботаж силовиків. Тоді можливо, що нинішнього президента змістять", - наголосив він.

Окрім того, за словами експерта, в такому разі "опозиційним силам та новим лідерам Майдану треба буде брати ситуацію в руки, аби не довести країну до критичної точки".

"Питання дострокових виборів може бути поставленим, але воно нереалістичне. Щоби провести парламентські вибори, партія влади повинна капітулювати негайно. При цьому начепити єврострічки і побігти на Майдан. Але вони не готові до цього. Влада не впевнена, що її візьмуть "в полон", - резюмував соціальний психолог.

Нагадаємо, опозиційні сили разом із громадянами виступають проти дій влади. Вони створили наметове містечко на Майдані Незалежності у Києві. Серед їхніх вимог: відставка уряду Миколи Азарова, дострокові перевибори президента й Верховної Ради. Окрім того, вони хочуть позбавити президента "диктаторських повноважень" через повернення до конституційної реформи зразка 2004 року. Також мітингарі вимагають звільнити політв'язнів, припинити насильство відносно мирних демонстрантів і гарантувати незастосування репресій до учасників демонстрацій, що висловлено у петиції культурної еліти "Завдання 5/12".
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_yanukovichu-mozhe-zagrozhuvati-sabotazh-silovikiv-ekspert/530516">Gazeta.ua</a>

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk