Кравчук готовий гарантувати народу виконання домовленостей влади та опозиції

29 января 2014
2828 просмотров Голосов: 0 Автор:
article3397.jpg

Перший і другий президенти України Леонід Кравчук і Леонід Кучма можуть стати гарантами виконання домовленостей між владою і опозицією щодо врегулювання політичної кризи.

"Я знаю, що є недовіра між опозицією і президентом, і владою в цілому. Причому вона дуже глибока. Я як людина, яка стояла на зорі незалежності, і зробила все, що могла зробити, або я один, або з Леонідом Даниловичем, виступаємо гарантами", - заявив Кравчук у ході виступу у Верховній Раді в середу, 29 січня.

Він зазначив, що готовий виступити перед народом і дати свої гарантії, що досягнуті домовленості між владою і опозицією будуть виконані.

Мітинги прихильників євроінтеграції України почалися в листопаді минулого року, коли уряд оголосив про рішення припинити підготовку до підписання асоціації з ЄС. У січні мітинги переросли у заворушення в центрі Києва, які перекинулися в регіони - там люди захоплювали обласні адміністрації. У результаті заворушень постраждали сотні людей з боку правоохоронців і мітингувальників, кілька людей загинули. Люди вимагають зміни влади. Для розв'язання кризи у відставку напередодні подав прем'єр Микола Азаров.

Тим часом влада опозиція провели вже декілька раундів переговорів. У парламенті зараз депутати намагаються узгодити закон про амністію учасників протестів.

Похожие статьи:

Коммунальные предприятияЗапорожье: кризис в ЖКХ усиливается?

Новости УкраиныПодії в Україні є наслідком зради політичних еліт, вважають у Держдумі

Новости УкраиныКлюєв попросив опозицію дати команду припинити сутички

Новости ОбществаСудья, осудивший "васильковских террористов", не выходит из кризиса и получает СМС с угрозами, - Минздрав

Новости БизнесаЭксперт: Украинцы выводят из банков гривневые депозиты

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk