Луценко пояснив, чому не можуть початися переговори з "командою Януковича"

11 декабря 2013
3160 просмотров Голосов: Автор:
article1894.jpg

 Опозиція планує провести велику маніфестацію цими вихідними.

Про це повідомив журналістам у середу в Києві лідер руху "Третя Українська Республіка" Юрій Луценко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Цими вихідними опозиція готує нову грандіозну маніфестацію. Фактично це буде Рубікон... Я закликаю: кожен, хто носить форму, має до п'ятниці визначиться, кому він вірний - українському народу чи жменьці клептократів", - сказав він.

Луценко додав, що в ніч на середу президент Віктор Янукович продемонстрував усьому світу, що не має наміру йти на переговори, не має наміру зближуватися з Європою, але" готується здати Україну Росії".

"Сьогодні з 1-ї до 7-ї ранку ми отримували запрошення від чотирьох президентів на круглий стіл. Відбувалося це прямо на вулиці Інститутській за допомогою 1,5 тисячі міліції. Послання Януковича світу - "Європа, гуд бай", - сказав Луценко.

На думку політика, Янукович готується до того, щоб 17 грудня в Москві підписати угоду про здачу стратегічних активів, зокрема ГТС, Росії.

Луценко наголосив, що всі свідомі громадяни, зокрема працівники міліції, мають цьому перешкодити.

Крім того, політик нагадав, що переговори з "командою Януковича" не можуть розпочатися до виконання першочергових вимог протестувальників.

"Це політична відставка міністра внутрішніх справ. Спецназ має піти в казарми, заарештовані політичні ув'язнені мають вийти на волю. Це - мінімальні вимоги для початку переговорів. Без цього вже ніхто не зможе відвести людей з Майдану", - сказав Луценко.

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk