МИ - ПАТРІОТИ УКРАЇНИ

5 февраля 2014
5727 просмотров Голосов: 1 Автор:ASS
article3609.jpg

Ось мені кажуть, що майданівці Київ розносять, знищують все, бруківку розбирають, і т.д. Скажу так: 400 метрів неподобства можна відновити за 2 місяці. А чому нікому не шкода роз'ясню * баную країну? Чому ніхто не шкодує 2000 гектар заповідного лісу, який знаходиться в мисливському господарстві Януковича? Чому нікому не шкода Нікітінського Ботанічного Саду, теріторію якого методично отхапивают Ахметов з Януковичем?

А нікому не шкода економічно роз ' * баную країну, при тому що син Вітька Януковича, Сашик, входить до п'ятірки найбагатших людей України? Чому ніхто не шкодує країну, в якій вже экс-прем'єр — міністр не вміє говорити по- українськи, а президент не вміє говорити взагалі? Ніхто не шкодує шахтарів, які працюють в роз ' * баних шахтах, під загрозою смерті? Причому працюють на шахтах Азарова, Ахметова, Колесникова, і Януковича- молодшого? Ніхто не шкодує Крим, сільське господарство якого сидить дуже глибоко! Чому все шкодують Київ і не шкодують Україну? Молодці!

Питання номер два: чому Росія суне ніс не в свої справи? Поясню. За час " правління " Януковича, ми як ніколи далеко відійшли були від Росії. Відійшли від СНД. За період з 2010 по 2014 у нас було 3 або 4 газових конфлікту. Янукович підписав з Туркменістаном газовий договір, який був дешевший ніж зараз з Росією. Країна готувалася відходити в Європу! Причому, ЄС нам сказало, типу: " — Давайте, приєднуйтесь до нас, якщо хочете. " А Росія диктувала політику " або до нас, або нікуди". І тут! Тільки прийшов час поставити підпис до Європи, Вітька здувся, з невідомих причин! І природно люди вийшли на Майдан, відстоювати Євроінтеграцію. Не варто говорити про диктаторські закони, і т.д. Так, закони схожі на європейські. Але вони то приймалися і вводилися в мирний час, а не під час революції! А що братська Росія? Вони такі ж голодраци як і ми, хоча вони на олімпіаду викинули 27 млрд баксів, Білорусії і Україні покинули кредітіков на 30 млрд, а у самих, така ж роз ' * баная країна як у нас. Всі сидять скаржаться на Путіна, на уряд, на всіх! Але сидять. Всі вони бояться встати проти уряду, і вважають себе суперкрутий нацією! " Непереможної ". Та вас Ваші ж правителі нагнули раком і перемогли!

Питання мають намір три: бачив часто обьявления в соц. мережах, по типу, ось Беркуту потрібна допомога, теплі речі, їжа, вода, і т.д. Чому їх не забезпечують олігархи, яких вони охороняють? «Міліція з народом» З ХУ * ДІМ БЛ * дь! Вони стадо, контрольоване наказом, у яких немає своєї думки. Міліція відповідає своїм стереотипам.

Може нам не відразу буде добре в ЄС, але нам точно ніколи не буде добре з Росією.

Комментарии (1)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk