На Кличко і Тягнибока готують замах - екс-спецназівець

28 января 2014
3423 просмотра Голосов: 0 Автор:
article3384.jpg

У мережі з'явилося відеозвернення Шекені, який запевняє, що з надійних джерел отримав інформацію про підготовку на Україні вбивств і терактів.

-В даний час в місті Києві знаходиться 30 іноземних громадян, сербів за національністю, зазначені особи є професійними інструкторами ЦРУ США, вони прибули для організації масових заворушень на території України. Це ті ж люди, які брали участь в організації збройних конфліктів на території держав, де пройшли «кольорові революції», — заявляє Шекеня.

Фінансуванням даних осіб, за словами Шекені, займається велика американська компанія, в структуру якої входять приватні формування сербських, чеченських, білоруських та українських бойовиків. У свою чергу, стверджує Шекеня, зазначені особи фінансово утримують екстремістів УНА-УНСО і «Тризуба».

-Зазначені особи мають дестабілізувати ситуацію в Україні, створивши, таким чином, передумови для введення на територію країни військ НАТО. Для цього будуть зроблені наступні кроки: захоплення Рівненської атомної станції і ліквідація одного з лідерів опозиції, можливо, Віталія Кличка або Олега Тягнибока, — заявляє Шекеня. За його словами, вбивство повинен здійснити один з членів УНА-УНСО, який останнім часом все частіше став з'являтися в оточенні Олега Тягнибока. Він назвав прізвище лідера рівненської УНА-УНСО Олександра Музичко, який під кличкою Сашко Білий служив в Чечні в якості найманця.

У своєму відеозверненні Шекеня непрямим чином назвав і передбачуваного замовника. Він сказав:

-Реалізація фізичного усунення одного з лідерів опозиції узгоджувалося з відомим українським політиком, який кілька днів тому брав участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі. При цьому саме цей впливовий бізнесмен, який є координатором з української сторони, має остаточно затвердити кандидатуру жертви і повідомити про це Музичко.

Прізвище Порошенко при цьому Шекеня не назвав. Олександр Шекеня був свого часу засуджений до 15 років позбавлення волі за бандитизм в 90-ті роки.

Декілька років тому Шекеня був випущений на вільне поселення з формулюванням «Встав на шлях виправлення».

До теми: Доля України вже вирішена

Похожие статьи:

Новости ПолитикиСегодня «Народное вече» пройдет в форме информационного митинга

Новости ПолитикиБулатецький: Вибори в такій системі проводити немає сенсу

Новости ПолитикиЯценюк, Тягнибок і Турчинов проходять у справі про "захоплення влади"

Политические статьиНа какие уступки надо идти власти и оппозиции - СМИ

Новости ПолитикиБондаренко рассказал о слухах об арестах в рядах оппозиции

Комментарии (1)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk