У Медведчука хочуть підготувати своїх "бойовиків" на противагу "Свободі"

26 декабря 2013
4327 просмотров Голосов: 0 Автор:
article2394.jpg

Члени «Українського вибору» виступили з ініціативою створити військово-патріотичний табір з виховання активної молоді. Про це 25 грудня під час круглого столу з питання виходу України із затяжної політичної кризи заявив активіст севастопольської осередку громадського руху «Український вибір» Олександр Синявський.

Синявський підкреслив, що зараз «Свободі» вдається підігрівати події на "Євромайдані" завдяки спеціально підготовленим бійцям. У зв'язку з цим він підняв питання: чому б у Севастополі не організувати такий табір, в якому зможуть навчатися і хлопці з Росії та Білорусі.

«Чому у „Свободи“ є свої бойовики, а у нас немає? Треба створити військово-патріотичні табори, молодь яких буде знати свою історію. Де будуть козаки, спортсмени, чемпіони, і придумати їм відповідну програму. Там виховуватиметься патріотична молодь, фізично здорова, яка може в потрібний момент захистити свою державу. „Свободівці“ мають такі свої табори, ісламісти і татари», — пояснив свою думку Олександр Синявський.

Категорично проти цієї ідеї виступив депутат Севастопольської міської ради, керівник міської ради та міської державної адміністрації на початку 90-х років Іван Єрмаков, який підкреслив, що поява таких таборів може мати плачевні наслідки. І, згадуючи події розвалу Радянського Союзу та перших років незалежності України, зазначив, що Севастополь у ті роки міг стати осередком початку військових дій.

«Якщо ми будемо збирати в кожному дворі бойовиків, я проти цього, якщо є держава, хай вона мене захищає. А то буде на кожній вулиці по бойовику, спочатку дамо їм рушницю, а потім давайте вже і автомати придбаємо. Татари скажуть своє, українці своє, росіяни своє, і так ми скоро почнемо один одного стріляти. Я проти цього категорично», — висловив свою думку екс-глава Севастополя.

Зазначимо, ініціатором Громадського Руху «Український Вибір» є політик Віктор Медведчук.
Джерело: Gazeta.ua

Похожие статьи:

Новости ПолитикиВіднині зовнішньою політикою України керує Путін — "Свобода"

Новости ПолитикиПрокуратура Крыма обжалует запрет «Свободы»

Новости КиеваЗа пошкодження в Маріїнському парку розрахувалася «Партія регіонів»

Новости ОбществаЛидер "Украинского выбора" Виктор Медведчук стал членом партии "За життя" Вадима Рабиновича

Новости ПолитикиСимоненко рассказал о реальных угрозах

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk