У Верховній Раді 68 мільйонерів - "Опора"

27 ноября 2015
2355 просмотров Голосов: 0 Автор:Kovel
article11202.jpg


 

Чи можуть бути статки депутата критерієм його патріотизму, взагалі? Хто вони, ці мільйонери —  активісти громадянської мережі ОПОРА склали їх список  в українському парламенті.   Навіть якщо судити за офіційними деклараціями, більшість депутатів Верховної Ради — далеко не бідні люди. 

Найбільший дохід за минулий рік — у члена групи «Відродження» Віталія Хомутинника. Майже 300 000 000 гривень. У його колеги від «Опозиційного блоку» Вадима Новинського трохи більше 200 мільйонів гривень. На третьому місці — член депутатської групи "Воля народу" Сергій Мартиняк, який у минулому році заробив 92000000 гривень. На четвертому місці — Геннадій Бобов — депутатська група "Відродження" — 55,7 мільйона гривень. На п'ятому місці — Аркадій Корнацький (Блок Петра Порошенка) — 44,5 мільйона гривень.
Згідно з деклараціями, найбільше мільйонерів у фракції Блок Петра Порошенка — 27 нардепів, у фракції Опозиційний блок — 14, у групі "Воля народу" — 12 осіб, у депутатській групі "Відродження" — 10. По 8 депутатів-мільйонерів у фракції "Народного фронту" та "Самопомочі". У фракції Радикальної партії Олега Ляшка — 3 мільйонера. У ВО "Батьківщина" — 2. Серед позафракційних — 12.

Похожие статьи:

Новости ПолитикиРибак Януковича "не почув" і позачергово скликати Раду не буде

Новости ПолитикиЩе один нардеп вийшов з фракції Партії регіонів

Новости Политики​На Турчинова, Яценюка і Ярему можливий замах

Новости Политики​Ляшко: брат Тарути Олександр викупив начальника маріупольської міліції за $ 200 000

Новости Политики"Опора" требует срочно назначить новых членов ЦИК

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk