Віктор Янукович відмовився піти у відставку

22 февраля 2014
3739 просмотров Голосов: 0 Автор:Євген Торін
article3897.jpg

Президент України Віктор Янукович відмовився піти у відставку зі своєї посади.

Про це, заявила його радник Ганна Герман.

Те, що відбувається в країні президент назвав державним переворотом. Він записав у Харкові відеозвернення, яке було показано в ефірі каналу «UBR», а потім буде опубліковано в інтернеті.

— Я роблю все, щоб у країні не було крові. Зараз до мене йдуть сигнали про переслідування людей. Я намагаюся захищати людей, яких переслідують на роботі, по дорозі в школу, і намагаюся не допустити подальшого кровопролиття. Мене намагаються залякати і схилити до того, щоб я подав у відставку добровільно. Але я не збираюся подавати у відставку, — наводить слова Януковича Герман.

Глава держави також заявив, що не має наміру нічого підписувати з «бандитами», які тероризують країну. На думку Януковича, зараз Україна стикається із загрозою «повтору нацизму».

— Ми бачимо нацистський повтор, коли в 30-ті роки в Німеччині, в Австрії нацисти приходили до влади. Забороняли партії. Зараз те ж саме. Вішають ярлики, переслідують, б'ють людей. Палять будинки, офіси. Більше 200 офісів «Партії регіонів» спалені, — цитує Януковича «РІА Новости».

Президент також зазначив, що закликатиме міжнародну спільноту зупинити дії радикалів.

Янукович підкреслив, що не збирається виїжджати з країни. З Харкова він має намір здійснити поїздку по південному сходу України і провести зустрічі з виборцями.

Похожие статьи:

Новости в миреЄС опублікував список українських чиновників задля санкцій

Новости ОбществаРФ спростувала інформацію про загибель Віктора Януковича

ОбществоКонцлагерь Освенцим освобождали украинцы(МИД Польши).

Новости УкраиныМінюст визнав УНА-УНСО посібниками фашистів

Политические статьиАнгела Меркель: Оружие не давать, автономию не разрешать

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk