Озброєні люди захопили парламент Криму

27 февраля 2014
3887 просмотров Голосов: 0 Автор:Євген Торін
article3968.jpg

Невідомі зі зброєю, за повідомленнями, в ніч на четвер захопили будівлі Верховної Ради автономії і Ради міністрів Криму в центральній частині Сімферополя

Лідер меджлісу кримських татар Рефат Чубаров рано вранці написав у «Фейсбуці»: «Подзвонили 20 хвилин тому… Повідомили, що будівлі Верховної Ради Криму і Ради міністрів Криму зайняті озброєними людьми в уніформі без розпізнавальних знаків… Вимоги ними поки не виставлені ....».

Інформацію про це підтвердила прес-служба кримського парламенту, повідомляють російські ЗМІ. Вони розповсюдили фотографії, на яких над будівлею майорить російський прапор.

Нагадаємо, в адміністративній столиці Криму, Сімферополі, в середу у ході зіткнень між прихильниками і противниками зближення Криму з Росією постраждали близько 20 осіб, один літній чоловік помер в результаті серцевого нападу.

Мітингувальники на підтримку нової влади в Києві, серед яких було багато кримських татар, скандували гасла: «Слава Україні» і «Аллах акбар».

У відповідь представники проросійського мітингу співали російські патріотичні пісні та вигукували «Росія» і «Банду – геть».

Пізно ввечері вчора, в середу, представники проросійських сил, які брали участь у мітингах, почали будувати барикади перед будівлею парламенту Криму.

Парламент Криму на засіданні в середу мав розглядати питання про вихід автономії зі складу України.

Похожие статьи:

Новости Политики​«Кримінформ»: Україна будує дамбу, щоб перекрити подачу прісної води в Крим

Новости ПолитикиПарламент Криму проголосував за референдум і відставку уряду

Новости УкраиныКозаки приготувалися брати владу в Севастополі

Новости УкраиныЗ тимчасово окупованного Криму вивели 23 кораблі

Новости ПолитикиПутін не вводитиме війська в Україну: вистачить і Чорноморського флоту в Криму

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk