У захопленому штабі «Партії регіонів» почалося мародерство

18 февраля 2014
3605 просмотров Голосов: 0 Автор:Евген Скил

Прихильники опозиції, які проникли в штаб правлячої «Партії регіонів» на вулиці Липській у Києві, виносять з будівлі речі і документи, про це повідомляє «Gazeta.ua».

Зокрема, мітингувальники забрали знайдені в офісі кілька сотень українських прапорів, їжу і воду. У гаражі будівлі невідомі в масках розбили фари і дзеркала трьом автомобілям. Звідти ж вони винесли кілька генераторів і шин і понесли їх на Майдан Незалежності.

Частину виявлених у штабі документів активісти спалили, що залишилися — забрали з собою, пообіцявши оприлюднити їх пізніше. Саму будівлю штабу протестувальники обписали фарбою з балончиків.

Попередньо, будівлю закидали камінням і пляшками із запальною сумішшю, всередині почалася пожежа. Крім того, невідомі спалили автомобіль на стоянці офісу.

У штурмі брали участь близько 200 чоловік. За даними ЗМІ, їм вдалося захопити одного співробітника штабу (який згодом втік) і п'ятьох міліціонерів.

В даний час активісти залишають офіс правлячої партії. До будівлі підійшли бійці «Беркута».

За даними ІТАР-ТАСС, близько двох тисяч співробітників спецпідрозділу за підтримки прихильників чинної влади відтісняють демонстрантів з вулиці Липській. Міліціонери застосовують проти активістів світлошумові гранати.

Похожие статьи:

Новости ПолитикиБогословська: я зроблю все, щоб на виборах переміг кандидат від опозиції

Новости ПолитикиФракція "Партії регіонів" втратила ще 13 депутатів

Новости ПолитикиЩе один нардеп вийшов з фракції Партії регіонів

Новости КиеваЗа пошкодження в Маріїнському парку розрахувалася «Партія регіонів»

Новости Киева​Протестуючі захоплюють правоохоронців і ведуть їх на Майдан

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk